Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milligest fogamzásgátlóra Elenium "nyugtató"? Szabad?
Figyelt kérdés
Miligest fogamzásgátlót szedek november óta, viszont ma kaptam a háziorvosomtól "Elenium" nyugtatót alvászavaraimra. Viszont a fog.gátló betegtájékoztatóján az van hogy nyugtatók szedésétől csökkenhet a tabletta hatása...
Mit tegyek? mert mégis csak mérlegelnem kéne h másféle képpen oldjam meg az alvás zavaraim és akkor nem kell félnem a terhességtől.VAGY szedem mind kettőt és nagyobb az esélye h terhes leszek....
Választhatok hogy melyiket inkább?
Esetleg valakinek valami ötlet?:$ Meg köszönném :)
2010. jan. 25. 16:41
1/4 anonim válasza:
Hát jóval nagyobb az esélye a teherbe esésnek. Vagy nem szexelsz abban a hónapban. De az Eleniumnak viszont ki kell űrűlnie a szervezetedből, tehát én az Elenium abbahagyása után is paráznék egy kicsit. Vagy pluszban még más fogamzásgátlót is kell alkalmazni, vagy nem szeded be az Eleniumot. Az miért kell pontosan?
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem csökkentik egymás hatását,de ha felhívsz egy patikát és megkérdezed,meg tudják nézni van-e esetleg gyógyszer-kölcsönhatás köztük.Én Lindinette 20-at szedek Helex SR nevű nyugtatóval együtt(frontin),megkérdeztem több fórumon is az orvos válaszol rovatokban,de minden orvos azt írta,hogy nem csökkenti a fog.gátló hatását.Annyi jótanácsot kaptam,hogy a 2 gyógyszer bevétele között 2 óra teljen el,ne együtt vedd be őket.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.
első kommentezőnek: rosszalvó vagyok. akármennyit alszok, nem pihenem ki. mindig rosszat álmodok és sürün felkelek éjjel. mikor felkelek csak a rémálmokra emléxek és érzem hogy fáradt maradtam.
2010. jan. 27. 20:28
4/4 anonim válasza:
Az durva lehet. Én is hasonlóban szenvedtem, de egy fokkal jobb volt nekem. Nem voltak rossz álmaim, csak nem tudtam aludni. A munkahelyemen meg mosott sz.... voltam. Jobbulást neked! És remélem találsz megfelelő megoldást a két dologra egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!