Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg 13-15 cm-s himvesszőre (állva) hol tudnék ovszert venni? Kb 2-2,5cm átmérő
Pedig az összes jó a péniszre, akinek nagyobb, annak kicsit nehezebb felhúzni, akinek kisebb, arról meg erektáltan nem fog leesni.
De vannak dentál higiéniás ápoláshoz kapható 1 cm átmérőjű és 5cm hosszú ujjra való kottonok is. Ha neked az tetszik, vedd azt.
Fogadjunk, hogy még ki sem próbáltad!
Elméletben akarsz szexelni is?
13-15 kicsi? persze. a filmekben esetleg :)
bemesz a boltba, leveszel egy dobozzal a polcrol es otthon kiprobalod. ha jo, akkor orulsz. ha nem jo, akkor kiprobalsz masik verziot. addig probalod, amig valamelyik jo nem lesz.
de megnyugtatlak, az elso amit leveszel a polcrol megfelelo lesz :)
#7 vagyok erestem neked tablázatot:
Itt a számok kerületben vannak megadva, no már most, ha valóban jól mérted... 2,5x3,14=7,85 ez alapján a legkisebb is nagy lenne
Én arra gondolok, hogy rosszul mérted meg, ha azonban tényleg jól mérted, akkor mást nem tudsz tenni mint elmész vele orvoshoz és ha még növekedésben vagy kapsz hormonkezelést amitől vastagodni és nőni is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!