Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menszesz után vagyok 3 nappal. Az éjszaka a barátom egy kicsit belém jött?! De megvizsgáltam magam nincs jele peteérésnek. Szerintetek?
Szerintem sem lehetsz így terhes, énmegértem, hogy olykor elveszti az ember a fejét, bár gondolom egy ilyen élmény után azért ezt a spontán dolgot igyekszel majd elkerülni.
Szerintem kár letámadni amúgy egymást..főleg úgy, hogy nem sok fórumozónak van meg a tudása hozzá, hogy hülyézze a másikat. Itt pl. még aki hülyézett, nem sok okos tényt mondott el, a bunkót és a rá reagálót beleértve is.
Ugyanis menstruáció alatt is lehet valakinek érett petéje. Ez nem kizáró ok, szóval emiatt nem kell kételkedni senkiben. Az én szüleim genetikushoz jártak annak idjén a Czeizer Endréhez (gondolom ismerős a név), aki megállapította, hogy anyunak menstruáció előtt van peteérése és ezért nem esett eddig teherbe. Másrészt pedig ezáltal menstruációkor lehett érett petesejt, ami beágyazódik a méhfalon. Így a méhfal azon a részen nem válik le. Ennyi az egész :)
Kedves kérdező, szerintem vegyél egy tesztet az aktus utáni 2. héten és nyugtasd meg Magad. A naptár módszer nem valami biztonságos, de ha nem baj, hogy ha becsúszik esetleg a baba, akkor azért alkalmazható :)
Rendkívüli peteérés bármikor bekövetkezhet.
Ha nem szeretnél gyereket, MINDIG védekezni kell - anélkül elég, ha "kicsit beléd megy". Mit mondasz majd a gyerekednek? "Kicsinyem, te úgy jöttél össze, hogy még nem is élveztünk"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!