Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom az aggódásra?
Figyelt kérdés
A barátommal kb.4-5hónapja rendszeresen (kbheti 1x) szeretkezünk óvszerrel. De én mindig úgy aggódom,nem lett-e valami baj. Mindig leellenőrizzük a gumit vízzel,eddig sosem volt baj. Tablettát még nem szeretnék szedni :/ Mennyire bizgonságos ez így? 18L2014. okt. 17. 13:07
1/8 anonim válasza:
Ennyire nem kell aggódni....
Majd ez okozza a vesztedet majd meglátod.
2/8 anonim válasza:
nagyon biztonságos! Teljesen jó ez így szerintem.. Mármint fogamzásgátlás szempontjából. Ha biztosra akarsz menni, vannak spermicid hüvelykúpok, de szerintem totál feleslegesek, az óvszer több mint bőven elég
3/8 A kérdező kommentje:
1.! hogy érted az,hogy ez fogja okozni a vesztemet?
2014. okt. 17. 13:14
4/8 anonim válasza:
Ezt a vizes ellenőrzést nem értem. Aktus előtt a gumit fel kell húzni, nem ellenőrizgetni, mert az ellenőrzés során is sérülhet-gyengülhet. Aktus után pedig trutyis. Hogy is van ez?
5/8 A kérdező kommentje:
attól,hogy trutyis és ha vizet öntünk bele még látszik h kilyukadt-e vagy sem
2014. okt. 17. 13:41
7/8 anonim válasza:
ne idegeskedj ezen ennyit, mert csak bevonzod a bajt. ha szakszerűen van felhúzva, akkor nem lesz semmi baj. vagy ha nagyon aggódj, vehettek extra vastagot is.
8/8 anonim válasza:
sose értettem minek ennyire túlaggódni..
elképzelem, ahogy szex után ahelyett, hogy összebújnátok, rohantok a gumit vízzel megtölteni...oda az intimitás
a gumi normálisan használva megfelelő védekezésre, de nem nyújt 100% védelmet
növelhetitek, ha nem élvez el a gumiban, kvázi gumi és megszakítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!