Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért vérzek még mindig?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vérzek még mindig?

Figyelt kérdés
Már 3. hónapja szedem a Belara fog.gátlót! Első hónapban volt egy kis pecsételő vérzésem, másodikban semmi. Most meg először barnás folyás és ma vettem észre,h már vérzek is. Nem olyan erős,mint a menstruációs vérzés,de nem is pecsételő, attól több! Mitől lehet ez? Még nem szokta meg a szervezetem a gyógyszert? Vagy ez lehet terhesség jele is? Megvártuk az első levélnél azt az időt,amit az orvos mondott, sőt többet is... Azóta folyamatosan szedem, egy szem sem maradt ki! Idegesít,h nem tom mi ez! Aki tud segítsen!
2010. jan. 24. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
nem ismerem ezt a fogamzásgátlót, de elvileg normális, h kevésbé erős a vérzés, mint rendes menstruáció esetén. ha nagyon bizonytalan vagy, akkor szerintem kérd ki egy nőgyógyász véleményét.
2010. jan. 24. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
el kéne h menj az orvosodhoz, mert ez már 3 hónap után nem normális reakció szerintem.
2010. jan. 24. 11:38
 3/4 anonim válasza:

Nekem is annak idején azt mondta az orvos, hogyha 3 hónap után kellemetlen mellékhatásokat észlelek azonnal menjek vissza (beleértem a pecsételést is).

Szóval szerintem is fel kellene keresned az orvosod.

2010. jan. 24. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:
De ha véreztem is az nem lehet terhesség jele, ugye? Úgy értem már annyi mindent hallottam,h gyógyszer mellettt is teherbe lehet esni...
2010. jan. 25. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!