Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Eljutottunk addig barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljutottunk addig barátommal hogy szex. Belém nyomta 1-2szer a "kukiját" ésés nem évezett el. Szerintetek van rá esély hogy terhes maradtam? :/

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 15:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ekkora baromságot:D Kedves kérdező! Felelőtlenül szexelsz, fingod sincs ahhoz h mitől lehet teherbe esni, de okoskodsz h nem para és nem biztos h van előváladék. Gratula:) Az mindig van, mivel izgalmi állapotban, merevedéskor keletkezik. Attól h nem látod, nem érzed, igen is VAN. Azt hiszed h nem para, de én paráznék a helyedben. Mondjuk nekem van eszem és fogamzásgátlót szedek, így sose kerülök olyan helyzetbe mint te. Védekezz ha nem akarsz gyereket!
2010. jan. 23. 17:03
 22/31 A kérdező kommentje:

na ezt skubizzátok nagyon okosok. : )

-> nálunk volt suliban egy szexuál-egészségügyi szakértő, és megsúgta nekünk, hogy ez egy oltári nagy baromság, csak így ijesztgetik a gyerekeket, ugymond betanitják, hogy mindig használjanak óvszert a nemi betegségek elkerülése miatt. mert a fiatalok jobban félnek a terhességtől, mint a betegségektől. meglepő volt az előadása, nem tudom, biztos nem hazudott...

szóval ennyi.

2010. jan. 23. 17:05
 23/31 A kérdező kommentje:
vagyis ezzel azt akartam mondani hogy az előváladéktól nem lehetsz terhes..
2010. jan. 23. 17:05
 24/31 anonim ***** válasza:
Ezt kár volt ideírnod, mert mindjárt leszólnak úgy ezért, hogy ilyet még nem kaptál. Itt nagyon sokan ellenzik ezt az álláspontot és ennek hangot is adnak.
2010. jan. 23. 17:08
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
hát figyelj, ha te ebben hiszel. akkor csináld így, szerintem megér egy gumit, hogy ne kelljen abortuszra mennem.
2010. jan. 23. 17:14
 26/31 anonim ***** válasza:

hát ezt tényleg kár volt ide beírnod. Pedig rengetegen estek már teherbe úgy, hogy nem ment el bennük a párjuk.

De nyugodtan állj ki az igazad mellett. Akkor viszont nem értem a kérdést, ha te is tudod a választ rá.

Próbálkozzatok még párszor, aztán ha bebizonyosodik hogy bizony előváladéktól esel teherbe, akkor remélem eszedbe jutunk. Hajrá!

2010. jan. 23. 17:15
 27/31 bumbi02 ***** válasza:

elöször is..

miért nem védekezetk? a gumi az csak egy féle védekezés.. ott van mellette legalább 5 másik..

másodszor: hány éves is vagy? mert kérdésed alapján fiatal, és amig nem vagy elég érett a szexhez nem értem minek csináljátok

harmadszor. utolsóval egyetértek..minek teszed fel a kérdést hogyha nem igazán hiszel azoknak akik azt mondják h terhes vagy?

igazából egyikünk se távnőgyógyász h innen megmondja... hogyha ien érettek voltatok hogy már szeretkeztek akkor legyetek olyan érettek h vagy elmentek egy nőgyógyászhoz és feliratsz magadnak egy tablettát (72 órásat) vagy pedig várj 2 hetet csinálj egy tesztet amivel megtudod h kell-e abortusz avagy sem... aztán majd mehetsz abortuszra és utána majd örülni fogsz hogyha egyáltalán lehetsz még valaha terhes...

2010. jan. 23. 17:21
 28/31 anonim ***** válasza:

mberek ugy leszoljatok ezt a csajt, mint még senkit. azokat akik szépen nyugodtan állitják h megszakitasos módszer nekik védekezés azt még senki nemszolta le ennyire. háde nyugodjatok már le.

tudtommal is van esély teherbeesésre, viszont az nem tul nagy.

2010. jan. 23. 17:26
 29/31 anonim ***** válasza:

Ha egy teljes töltetet beléd spriccelt volna, akkor sem 100% a terhesség - de majd előbb-utóbb meglesz az is, ne aggódj.

Amúgy szeretsz orosz rulettet játszani? Kb. ekkora az esély ott is.

2010. jan. 23. 18:02
 30/31 anonim ***** válasza:

jó, akkor te is skubizz ide.

[link]

ezenkivul, csak h tudd. 2 baratnom is igy lett terhes. és nálunk is jártak egészségügyi szakértők, és érdekes módon, nem ijesztgetésnek szánták. vagy szted minden orvos hulye?? én a helyedben kussolnék, és rohannék egy tesztért.

2010. jan. 23. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!