Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljutottunk addig barátommal hogy szex. Belém nyomta 1-2szer a "kukiját" ésés nem évezett el. Szerintetek van rá esély hogy terhes maradtam? :/
na ezt skubizzátok nagyon okosok. : )
-> nálunk volt suliban egy szexuál-egészségügyi szakértő, és megsúgta nekünk, hogy ez egy oltári nagy baromság, csak így ijesztgetik a gyerekeket, ugymond betanitják, hogy mindig használjanak óvszert a nemi betegségek elkerülése miatt. mert a fiatalok jobban félnek a terhességtől, mint a betegségektől. meglepő volt az előadása, nem tudom, biztos nem hazudott...
szóval ennyi.
hát ezt tényleg kár volt ide beírnod. Pedig rengetegen estek már teherbe úgy, hogy nem ment el bennük a párjuk.
De nyugodtan állj ki az igazad mellett. Akkor viszont nem értem a kérdést, ha te is tudod a választ rá.
Próbálkozzatok még párszor, aztán ha bebizonyosodik hogy bizony előváladéktól esel teherbe, akkor remélem eszedbe jutunk. Hajrá!
elöször is..
miért nem védekezetk? a gumi az csak egy féle védekezés.. ott van mellette legalább 5 másik..
másodszor: hány éves is vagy? mert kérdésed alapján fiatal, és amig nem vagy elég érett a szexhez nem értem minek csináljátok
harmadszor. utolsóval egyetértek..minek teszed fel a kérdést hogyha nem igazán hiszel azoknak akik azt mondják h terhes vagy?
igazából egyikünk se távnőgyógyász h innen megmondja... hogyha ien érettek voltatok hogy már szeretkeztek akkor legyetek olyan érettek h vagy elmentek egy nőgyógyászhoz és feliratsz magadnak egy tablettát (72 órásat) vagy pedig várj 2 hetet csinálj egy tesztet amivel megtudod h kell-e abortusz avagy sem... aztán majd mehetsz abortuszra és utána majd örülni fogsz hogyha egyáltalán lehetsz még valaha terhes...
mberek ugy leszoljatok ezt a csajt, mint még senkit. azokat akik szépen nyugodtan állitják h megszakitasos módszer nekik védekezés azt még senki nemszolta le ennyire. háde nyugodjatok már le.
tudtommal is van esély teherbeesésre, viszont az nem tul nagy.
Ha egy teljes töltetet beléd spriccelt volna, akkor sem 100% a terhesség - de majd előbb-utóbb meglesz az is, ne aggódj.
Amúgy szeretsz orosz rulettet játszani? Kb. ekkora az esély ott is.
jó, akkor te is skubizz ide.
ezenkivul, csak h tudd. 2 baratnom is igy lett terhes. és nálunk is jártak egészségügyi szakértők, és érdekes módon, nem ijesztgetésnek szánták. vagy szted minden orvos hulye?? én a helyedben kussolnék, és rohannék egy tesztért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!