Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Ez ilyenkor mindig olyan izgi nem? :)
Vajon terhes vagyok, vagy nem, vajon gyerekem lesz vagy nem?? Jézusom mi van ha az vagyok??
tök izgalmas.
Ohhh.....szerintem a gumit rakhattátok volna kicsit odébb is, minek az? Csak bonyolítja a dolgokat......
Te jó ég......lehetsz terhes és ha mázlid van az is vagy :)
De hát a hév miatt megéri parázni, nem?
Ha akkor nem volt eszetek arra hogy védekezzetek akkor csupán csak vállalni kell a tetteitekért a felelősséget, ennyi :)
Sajnos rosszl tudod, "félidőben" van a legnagyobb esélyed a teherbeesésre.
Menstruáció (1.-5. napok): menstruációs vérzés
Száraz időszak (6.-9. napok): nincs vagy csak nagyon kevés a nyák. Ezek a pre-ovulációs napok többnyire terméketlenek.
Nedves időszak (10.-13. napok): ilyenkor a nyák még kevés, ragadós, nem nyúlós. Ezek a napok már kétesélyesek, lassan közeledünk a nagyon termékeny napok felé.
Termékeny időszak (14.-17. napok): a peteérés idején a nyák átlátszóvá, nyúlóssá, sikamlóssá válik (tojásfehérjéhez hasonlít), hogy megkönnyítse a spermiumok dolgát.A legtermékenyebb nap, az utolsó ebben a szakaszban.
"volt melletunk a gumi, csak epp nem hasznaltuk a hev miatt"
Hú de hülyék vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!