Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ti mennyire bíztok meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire bíztok meg a fogamzásgátlóban?

Figyelt kérdés
A barátnőm már szedi egy ideje, és le is lett tesztelve, amikor gumi nélkül szeretkeztünk. Azóta megjött neki, nem esett teherbe. Viszont nálam folyamatos az aggódás, mert hát ugye ez sem 100%-os. Ti mennyire bíztok meg ezekben a szerekben? Szerintetek mennyire biztonságos?

2014. okt. 5. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi attól még használtunk mellette gumit. Már nem szedem egyébként.
2014. okt. 5. 11:20
 2/4 Költőnő? ***** válasza:
10 éve működik megfelelő alkalmazás mellett.
2014. okt. 5. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elején én is mindig izgultam, de én amúgy is parázós vagyok.:) Nyugi, semmi baj nem lesz, de ha ettől te jobban érzed magad, beszéld meg a pároddal, hogy használjatok azért még gumit, vagy ne benne ejakulálj.
2014. okt. 5. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én maximálisan.Főleg, hogy sosem bennem élvez el a párom.
2014. okt. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!