Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót abbahagyása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót abbahagyása után furcsa melegségérzet, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

1,5 évig szedtem a fogamzásgátlót, egészen múlt héten vasárnapig, amikor végre véget ért a tabletta( a 7 napos placebóval együtt), pont vége lett a mensimnek is. A 1,5 év alatt az orvos 4 féle tablettát írt fel nekem, amikre egyikre se reagáltam jól, mindre érzékeny voltam, így úgy döntöttünk a barátommal és a szüleimmel is megbeszéltem, hogy abbahagyom, mert nem bírom. Azóta 2X voltunk együtt, mindkétszer óvszerrel védekeztünk, nem élvezett belém.

A problémám az, hogy 2 napja furcsa melegségérzetet érzek a testemben, de nem vagyok se lázas, se semmi bajom nincsen ezen kívül. Kb olyan mint amikor az embernek magnézium injekciót adnak be és az érdekes melegség végigfut a testén, csak ez persze 4X enyhébb. Ürülne a hormon, vagy ez mit jelent?

2014. okt. 4. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hogyan reagáltál rájuk rosszul?

Egyébként mivel a fog.gátló visszatartja elvileg a vizet a szervezetedben ez miatt is érezhetsz melegségérzetet. Nálam is volt ilyen, picit emelkedik a hő, ez azt jelenti, hogy kezd kimenni belőled a gyógyszer és beindul a ciklusod :)

Ürül a hormon,pontosan!

Még annyit hozzáfűznék, hogy én fog.gátló mellett sosem izzadtam, és most újra izzadok.Ennek is megvan az előnye és a hátránya is.

2014. okt. 4. 14:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Hüvelyi sárgás folyás, viszketés(volt hogy 1 hétig alig tudtam menni miatta), libidó csökkenés...ez az egyik legrosszabb, mert volt, hogy magamhoz sem nyúltam 1 hónapig, nemhogy szegény páromhoz. :( Minket lelkileg viselt meg ez, de nagyon. Voltak elviselhetőbb hónapok, de könyörgöm...nem túlélni akarok, hanem jól érezni magam a bőrömben. Nem mellesleg, egyszer gyermeket is szeretnék majd, legalább kettőt. :)

2014. okt. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!