Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akkor teljesen normális a 72 órás tabi után?
Péntek hajnalban elszakadt a gumi.6 óra múlva bevettem a 72 órás tabit.Igaz,hogy péntek este buliba voltunk,de a gyógyszer bevétele után nem hánytam és nem ment a hasam.Amúgy mensi után voltam 1 nappal.
Ma este barna foltokat találtam bugyimon.Tudom,hogy összezavarja a ciklust..de akkor most megnyugodhatok?Azt jelenti,hogy a napokban újra meg fog jönni?Nem baj az,hogy alig egy hete múlt el?Tapasztalatok a tabival kapcsolatban?
Még sosem szorultam rá,ezért kérem a véleményetek?
ja.Éa szerintetek nem lenne korai ha elkezdenék fog.gátlót szedni?17 vagyok és 1 éve élek szexuális életet.
de jó neked, kedves első..
nekem azt mondták, hogy van akinek nem is jön meg ilyenkor, csak amikor kell 28 nap múlva, de valószínűleg te jól jártál, megnyugodhatsz.
nekem 1,5 éve van barátom,tehát ezért is gondolkozom a fog.gátlón...bár eddig a gumi is jónak bizonyult.Ám ezekután már tényleg vmi biztonságossabbat szeretnék.
Nem lesz gond,ha mensi után elmegyek nőgyógyászhoz?Tehát a sürgősségi tabi nem akadályoz abban,h az következő hónapokban fog.gátlót kezdjek el szedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!