Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy óvszert kiszakítani?
Figyelt kérdés
Velem még ilyen sose történt és nem is akarom hogy történjen, de olvasgatok és bizony előfordul a válaszokban, hogy kiszakadt a gumi. Ezt hogyan lehet?2014. szept. 22. 15:39
2/7 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy rágurítottam a betonkemény farkamra, aztán csak húztam egyre-egyre hátrébb...
3/7 anonim válasza:
hát ha nagyon durván kefélsz,rosszul teszed fel, gyenge minőségű óvszer, és ezek kombinációja :D
4/7 anonim válasza:
Gyári hibás, nem éri el a gumi a megfelelő mikron vastagságot, elég ha egy porszem volt a formáló fejen és már az is befolyásolja. Attól, hogy laboratóriumi a tisztaság, bármi előfordulhat, az a bizonyos kis%...
5/7 Láttál már,de mégse :) válasza:
Éles tárggyal,vagy foggal bontod fel,szájjal helyezik fel és a fog kiszakítja,nincs kinyomva alóla a levegő,vagy pedig egyszerűen hibás.
6/7 anonim válasza:
inkább az a kérdés hogy nem lehet észrevenni ha kiszakad....
7/7 anonim válasza:
Mind a ketten húzzátok, egyik jobbra, a másik balra és akkor kiszakad, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!