Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi idő volt, amíg kiürült a szervezetéből a fogamzásgátló?
Tapasztalatokat és véleményeket várok olyan csajoktól/nőktől akik szedtek fogamzásgátlót és abbahagyták.
Én már régen leálltam vele, ugyanis komoly párkapcsolatban élek, a baba nem jelentene gondot, de csak 2év múlva ,,állunk neki" igazán a dolognak.
2éve hagytam abba, és úgy érzem most kezd helyre állni a szervezetem. A menstruációm már 2hónap után normális volt, viszont az arcom....katasztrófa. 14-18éves koromban sem volt soha annyi akném, mint amikor leálltam.
A helyzet az, hogy sok ismerősöm aki babát akar, és leállt már évek óta (1-2) próbálkozik(esküvőig szedték) és szintén a hátuk és az arcuk bánja.
Ezzel szemben az orvos mit mond?
,,A mai fogamzásgátlókban semmi hormon nincs, már a leállás utáni napon terhes lehetsz!"
Én elhiszem, hogy nagyon ritkán vannak ilyen esetek, és olyan is, aki a tabi mellett lesz terhes....de szerintem a dokik csak a részesedés miatt írják fel boldog-boldogtalannak a gyógyszert.
Nem hiszem, hogy a hormonok azonnal kiürülnek a szervezetből.
Várom a véleményeket, és a tapasztalatokat!
Az biztos, hogy minden személynél más és más a termékenységi faktor.
Természetesen más dolgoktól is függ, nem csak attól, hogy valaki szedett-e gyógyszert előtte avagy sem. De mint említettem, 4embert ismerek a környezetemben aki 1éve hagyta abba, 1éve próbálkozik,és semmi eredmény.Az egyiknek 2év után is kimutatták a vérében. Talán ember függő is.....sőt biztos. De szerintem sok dologgal becsapnak és ámítanak minket.
".Az egyiknek 2év után is kimutatták a vérében."
Ó, mamám!
Még jó hogy volt ösztrogén és progeszteron a szervezetében, különben nem lenne ember (ffiakban se csak tesztoszteron van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!