Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta fogamzásgátlót szedtek? Tapasztalatok? Mennyibe kerül egy havi adag abból, amit használtok?
Az elmúlt 6 évben szedtem 4 félét. Általában 5-7 ezer közti áruk volt a 3 havi adagnak. (1 havit egyáltalán megéri kiváltani?) Most Rezia-t szedek. 24+4 típusú, egész jó, ráadásul figyelmeztet ha nem iszok eleget, mert estére durva fejfájásom lesz. De más mellékhatása nincs így nem akarok váltani. Az előzőeknél volt olyan, amitől a libidóm megszűnt, folyamatos fertőzést kaptam már attól ha rágondoltam egy nyilvános wc-re, migrénes fejfájás, és a kedvenc a megnövekedett étvágy volt, ami párosulva egy kis depresszióval 30 kg pluszt jelentett.
Az orvos amúgy ajánl egy gyógyszert és kiderül, hogy neked jó-e. Most hiába mondunk neveket.
Én Yasminelle-t szedek már 1 éve és 5 hónapja. Az orvosom írta fel. Semmi mellékhatást nem tapasztaltam, egy dkg-ot se híztam tőle. (Előtte még soha nem szedtem tablettát.)
3 havi adag kerül kb 8 ezer forintba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!