Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Libidó csökkenés Lyndinette 20 tartós szedése melett?
Bizony tuti, hogy attól van. Én fiú vagyok, de a barátnőm szedte egy időben és teljesen elment minden kedve. Ma már nem szedi és minden a régi :) Szóval dobd ki a hátralévő szemeket és keress más fogmazásgátlási megoldást.
2010. jan. 18. 01:05
Ne mááár!! Ez komoly?? Én azt szedtem, és a pasim kidobott a sexmániám miatt! Ezt így higyjétek el!!!!! Nem viccelek! (26 L)
2010. jan. 18. 01:49
Ugyanezt szedem és bár még nincs egy éve, kb úgy 10 hónapja. De sajna nekem is ilyen problémám van, egyenlőre még nem tudtam eldönteni, hogy lelki probléma vagy a gyógyszer. De nagyon a gyógyszerre gyanakszom, nagyon ritkán kezdeményezek én, mikor már csináljuk akkor jó nekem is, de nem túl gyakran érzem azt a hévet mint régen, hogy minden percben ráugranék a barátomra. Ráadásul amióta a libidóm csökkent azóta állandóan alszom. Úgyhogy nagyon gyanús nekem is ez a gyógyszer, én még néhány hónapot várok, a kapcsolatunk kicsit másabb volt, most kezd helyre jönni kíváncsi vagyok akkor lesz-e változás.
21
2010. jan. 18. 09:17
én 3éve szedem és nemhogy csökkent a libidóm, de még irtó száraz is vagyok. a dokim most írt ki másik gyógyszert. igaz még va n14levél de ár nem szedem el, inkább kezdem az ujat. menny dokihoz, jobban jársz. engem leszartak, gondolj bele 3évig szenvedtem, de dokit váltottam és ujat kaptam.
2010. jan. 19. 10:59
Ne higgy neki, én is azt szedek és a párom alig bír velem :)
2010. jan. 21. 18:41
Szerinzem is hülyeség ,hogy elmenne tőle. Barátnőm is azt szedte a több évig, és nem volt semmi baj(remélem ő is ezt mondaná :D).
Amúgy ,ha ez segít van egy tanulmány8minen f.gátlóra igaz), hogy egyrészt megváltoztatja a nők természetes hormonházrtartását, másrészt befolyásolja a szaglást! és amikor megszokja a nő a másik illatát, ezért esik a libidója. A kettő összefüggésben van. De hidd el kicsi rá az esély, hogy neked is ilyened legyen.
[link]
ITT fontos dolgokat tudhatsz meg!
2010. jan. 21. 18:53
Az, hogy valakinek nem csökkent a libidója az csupán szerencse kérdése. Van akire sajnos így hat, egyébként a tájékoztatóban is ott van mellékhatásként. Ez pont olyan mint, hogy valaki hízik tőle valaki nem.. és még sorolhatnám az ilyen különbségeket.
2010. jan. 21. 21:00
2 éve szedem és gyakorlatilag egyáltalán nincs kedvem, sőt még a gondolat is undorít. Most fogom abbahagyni, épp eleget vártam már, hülyeség volt. Nem vagyunk egyformák, lehet hogy rád egyáltalán nem fog így hatni. Remélem.
2010. jan. 22. 07:40
Csak szólok, hogy akik itt írosgatnak hogy hülyeség amit mondunk, hogy nekünk csökkent a libidónk, az fogja be a száját, mert ez mellékhatásként ott van és van akinél kijön van akinél nem. Úgyhogy nem hülyeséget írunk, hanem a saját tapasztalatunkat írjuk le.
2010. jan. 22. 09:38
10/11 anonim válasza:
nyilván mindenkire máshogy hat. még csak 3 hónapja szedem, de egyáltalán nem kívánom tőle a szexet. előtte semmi baj nem volt. ha végre eljutok a nőgyógyászhoz, másik tablettát fogok kérni.
2011. júl. 3. 01:35
Kapcsolódó kérdések: