Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mellékhatásai lehetnek a 72 órás tablettának? Ti mit tennétek a helyemben?
Pénteken volt a mensim utolsó napja és ezen az éjszakán szeretkeztem a barátommal.Óvszerrel védekeztünk,ám az aktus végén észrevettük,hogy a gumi kiszakadt.Reggel elmentünk a kórházba és kiváltottuk az eseményutánit.Tehát 6órán belül bevettem.Akinek már szüksége volt 72 órás tabi milyen mellékhatásai voltak?Tudom,hogy vérzészavart okoz stb.De mégis mikor jelentkezett a következő mensitek?
A másik gondom..Anyukám tudja,hogy 1 éve élek szexuális életet barátommmal és mindig rettentően fél.Pl.: ha 2 napot késik már azzal jön,h tuti terhes vagyok.Hiába nyugtatom meg,hogy védekezünk és mindennel tisztában vagyunk..olyan mintha 13 éves lennék.Elmondjam neki?Félek,hogy ha megtudja,eltilt a barátomtól v megharadszik..pedig csak baleset volt:(
Am a barátom szülei tudnak a dolgokról..és nagyn megértőek voltak..Mit tegyek?
17/l
hát tudom.de mégis olyan nehéz...
az első mondata az lenne "én megmondtam,hogy majd vmikor baj lesz ebből..én tudtam,h nem kellene engednem téged" stb.
Jó fej anyu,tényleg elenged a barátomhoz,de nem tudom,hogyan kellene neki finoman elmondani,hogy nem kellene ennyire félteni-e ,hogy értelmesek vagyunk és megbízhat bennünk.Ha olyan napja van,nagyon be tud gurulni és a barátomat összehasonlígatja más fiúkkal...amiből persze az jön le,hogy a barátom rossz és ki akar használni stb.holott már 1,5 éve együtt vagyunk..
hát izgulok..
Szerintem felesleges elmondani. Sőt, miért kell tudnia, hogy mikor menstruálsz? 17 éves vagy...lassan felnőtt
jó dolog, ha bízhatsz a szüleidben, de egyes dolgokat nem érdemes elmondani nekik, mert később a fejedhez vágják:S tapasztalat..meg amit írtál, hogy néha begurul stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!