Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől függ h valaki teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ h valaki teherbe esik v nem?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel ugyanannyi idősek vagyunk és ő 1 szextől terhes lett én meg február óta nem? Nem szoktunk védekezni... Ha eddig nem lettem az akkor ezután se leszek?

Neki 1x volt 1 sráccal én meg a barátommal heti 2x kb.

2014. szept. 2. 08:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

# 20

Én nem kérdeztem meg. De látom, másik hozzászóló már igen.

Így ismeretlenül, névtelenül sem mered megírni?

2014. szept. 2. 13:59
 22/32 anonim ***** válasza:

#21:

Nyakamat rá, hogy kb. 13 ... De ha sokkal idősebb, akkor tényleg atomot a világnak!

2014. szept. 2. 14:10
 23/32 A kérdező kommentje:
Jo akkor megkerdezheted.
2014. szept. 2. 14:13
 24/32 anonim ***** válasza:

# 23

Nézd, ha nem akarod megírni a korotokat, vagy nincs hozzá bátorságod, akkor nem írod meg. Gondolom, megvan rá az okod.

Én inkább nem akarnám megtippelni a korodat, ha annyira felelősségteljesen tudsz gondolkozni egy emberi életről, hogy védekezés nélkül szexelsz, és arra az esetre, ha - feltéve, hogy nem vagy meddő, és a párod sem az - előbb-utóbb megfogan egy gyereketek, akkor ez a terved:

"Attol fugg anya mit szólna hozza, de vagy neki adnam olyannak akinek nem lehet vagy elvetettnem."

Fogalmam sincs, hogy milyen életkor, és mekkora értelmi, illetve érzelmi intelligencia kell ahhoz, hogy valaki a saját gyereke sorsáról így gondokozzon.

A korodtól függetlenül a te életed, a te felelősséged. A te döntésed.

2014. szept. 2. 14:44
 25/32 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem akarok gyereket akkor h gondolkozzak? Sokan meg akarnak es nincs nékik akkor nem jot teszek?
2014. szept. 2. 14:49
 26/32 anonim ***** válasza:
Tudod, már az elején arra gondoltam, hogy valami kisiskolás hülye vagy, aki unatkozik és ezzel szórakozik. Nyugodtan keress valakit, dobd szét a lábad, és csináljanak fel, aztán ha anyádnak nem kell a gyereked, téged meg intézetbe vágnak,ne félj, ott kitanulhatod a szakmát alaposan.:D
2014. szept. 2. 14:52
 27/32 anonim ***** válasza:

"Sokan meg akarnak es nincs nékik akkor nem jot teszek?"

Mivel? Azzal hogy még azt sem tudod, hogy örökbeadnád-e (ha képes lennél erre azok után, hogy 9 hónapig a szíved alatt hordtad és megszülted, vagy azzal, hogy elvetetnéd?

2014. szept. 2. 14:56
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem baj ha nem csinalnam akkor se lennek terhes tehat igy se lenne ha elvetetnem meg ugy se lenne gyerek
2014. szept. 2. 15:03
 29/32 anonim ***** válasza:
Aha kisfiú, nyomjad még:D
2014. szept. 2. 15:14
 30/32 anonim ***** válasza:
Bakker, hat osztályod megvan? Hány éves vagy ennyi ésszel?
2014. szept. 2. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!