Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legutoljára kb.50napja voltam együtt barátommal ma csináltam facelle tesztet de nem tudom hogy csak szellemcsík e?
elméletileg nincs vonal, ha nem vagy terhes...
a kontroll vonal kell, a másik mezőnek tisztán üresnek kell lennie...
a gyermekvállalásos rovatba linkelj be egy fotót a tesztről, ott a sok gyakorlott szem megírja neked, hogy mit lát :) (nagyon komoly, ott tényleg professzor-szakértők vannak...)
vagy csinálj egy másik tesztet.
ja, ha terhesen jön meg a mensi, akkor az nem is olyan igazi mensi. (elég enyhe, eltér pár dologban a rendes mensitől - színben, állagban...)
egyébként ha 50 napja fogant, akkor már kétszer kellett megjönnie. ráadásul ez már akkor az ominózus hatodik, hetedik hét lenne, amikor jelentkezik émelygés - enyhe azért mindenkinél jelentkezik, hányás nem mindenkinél, de az is ilyenkor kezdődik. meg hát egyéb tünetek, amik lehetnek finomak, de szerintem egy várandós nő gyanakszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!