Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan hogy nem lehet soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy nem lehet soha elmenni hüvelyen keresztül? Orvoshoz kéne forduljak? Van erre valamilyen gyógyszer vagy kenőcs? Mit tegyünk hogy élvezzek én is?

Figyelt kérdés

Van olyan hogy nem lehet soha elmenni hüvelyen keresztül?

Orvoshoz kéne forduljak?

Van erre valamilyen gyógyszer vagy kenőcs?

22 éves vagyok és 2 gyermekem van. De sosem mentem még el hüvelyben, csiklómnál is néha de jobban akkor ha én csinálom, de az az igazság hogy megszültem a 2 gyerekemet azóta nem nagyon tudok elmenni a csiklómnál sem. Eddig semmi baj nem volt. Több mint 7 éve vagyok a párommal és soha sem volt hüvelyi élevezésem akárhogy csinálta néha érzem h jó de nem megyek el, és nagyon idegesít hogy mit tegyünk vagy mi baj lehet? Ezek miatt nekem kellemetlen az együtt.

#Van olyan hogy nem lehet soha elmenni hüvelyen keresztül #Orvoshoz kéne forduljak #Van erre valamilyen gyógyszer vagy kenőcs #Közebe játszódhat az nekem hogy szüzességemet erőszakkal veszítettem el #Ha kellemetlenül érzem ezek végett magam akkor ez befolyásolhat.
2014. aug. 28. 13:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Majd mesélj :D
2014. aug. 30. 20:55
 12/12 aszlan ***** válasza:
Amúgy sokan vannak igy,én is a páromat mindig be kell jol melegitsem csiklobol.amikor egyszer el sijerult élvezen fojtatom es amikor a masodik jonne neki akkor kéri hogy hatolnak Belle peniszel ojankor mindig sikerül neki is hatalmasat élvezem vaginalisan..
2015. nov. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!