Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Írathatok fel fog. Gátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írathatok fel fog. Gátlót anélkül, hogy anyu tudna róla? Még nem vagyok 18.

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Hány éves vagy? Ha 13 akkor ne, ha 16-17 akkor pedig beszéld meg az anyukáddal, nem hiszem h nem engedné, csak örülne neki h felelősségteljesen akarsz védekezni. Másrészt ha még nem vagy 18, így gondolom munkád sincs, a tabletta pedig nem 2-300 Ft.
2010. jan. 15. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Hát,ha orvos vagy, írhatsz fel, de inkább irass :)bocs az offért

sztem nem irathatsz fel

2010. jan. 15. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én is anyukám nélkül mentem el először, egy idősebb barátnőm kért időpontot és elmondtam mit szertnék, kaptam is receptet.Viszont anyukámnak is el kellet mondanom mire kell a 7000 Ft. Ő meg kiakadt, hogy legközelebb a barátnőmnél egyem a vasárnapi ebédet..hogyha fontosabbra tartom őt nála. Szóval inkább szólj anyukádnak :) biztos örülni fog annak, hogy előre gondolkozol!
2010. jan. 15. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

számolj vele, hogy a gyógyszer teljesen tönkreteszi a szervezeted.

üdv.

2010. jan. 15. 22:47
 5/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok...
2010. jan. 15. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia:) Igen.. Írathatsz.
2010. jan. 15. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Irathatsz,de drága.
2010. jan. 15. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Minek akarsz pont fogamzás gátlót használni? A gumi már nem elég? Olcsóbb is, és biztonságosabb is.
2010. jan. 22. 19:32
 9/9 anonim válasza:
Irathatsz. Én is 16 évesen irattam először, és nem kell hozzá szülői engedély. Bemésuz, köszönsz, megmondod, hogy fogamzásgátlót szeretnél szedni, a doki megvizsgál, felírja, és mehetsz is kiváltani. Az első sokk majd a patikában fog érni, amikor kiváltod :) (ja, és célszerú kettő vényt iratni, egy egyhavi adagosat, és egy háromhavit. És először kiváltani az egyhavit, mert mivan ha nem jön be. A háromhavit meg kiválthatod, ha bejön. És háziorvossal is lehet iratni, de először mindenképp menj nőgyógyászhoz, és ő mondja meg, milyet érdemes szedned. Remélem tudtam segíteni.
2010. jan. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!