Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye h a tabletta szedése alatt teherbe lehet esni?
Nekem annak idején késett két-három napot, de azért egy hetet nem. Tudod, hogy 100%-os módszer nincs, bár a tabletta eléggé közel van hozzá, de benne van a pakliban.
Pearl index alapján:
Fogamzásgátló tabletta 0.1-0.5
Részletek: [link]
Tehát 500 vagy 1000 nő közül egy lesz terhes, ha tablettát szed. Na persze nem tudhatod, hogy te vagy-e az az egy az ezerből vagy ötszázból. A helyedben tesztelnék.
Klasszikus a válasz: 50%
Vagy igen, vagy nem!
nekem is azt mondta a nőgyógyász, mikor elkezdtem szedni a gyógyszer, hogy jellemző a nagyon gyenge vérzés, de előfordulhat, hogy akár el is marad.
barátnőm hosszabb ideje szedi, és ő is mondta, hogy volt nála ilyen, de nem terhesség miatt.
tesztelj biztos, ami biztos, de szerintem elég kicsi az esélye a terhességnek, ha rendesen szedted - nem hánytad ki, nem volt hasmenésed v. ilyenek -, és 5 hónap alatt azért már elég jól beépülhetett a szervezetedbe.
ha kimarad a következő hónapban is, akkor ahogy előttem is javasolta valaki, menj vissza a dokihoz, mert lehet, hogy a gyógyszer hormonszintje nem megfelelő neked és amiatt van ez.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!