Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felcsinált a pasim ha belém élvezett tegnap este részegen?
Igazából teljesen mindegy, hogy beléd élvezett-e vagy sem. Termékeny időszakban gyakran születnek "becsúszott" gyerekek úgy is, hogy nem élvez beléd.
A te felelősséged és főleg a tied, hogy vigyázz a testedre. Nem a párod lesz terhes és részegen amúgy sem az esélyeit méregeti. Szóval ha ennyire rizikós volt a szex akkor minimum nem engeded szexelni vagy csak pettingeltek, orál, anál egyéb élvezeti módok. De gumit is tarthatsz a tarsolyodban ilyen esetekben jól jön.
Szóval most már el kéne kezdeni gondolkodóba is esni és nemcsak teherbe. :P
A te tested, főként a te felelősséged!
És mégis hova menjek hétvégén?
Bemegyek aztán megmondják hogy nem fogok bele halni jöjjek vissza hétfőn.
Ambulancia vagy a sürgősségi. Ez annyira komoly, sokszor ha hiányzik a háziorvos vagy nődoki, akkor az asszisztens is egy zokszó nélkül állítja ki a vényt.
De gondolom neked nem gond, sem a szülés, sem az abortusz. Ha ennyire laza leányzóka vagy :D
Nem véletlen vannak nőgyógyászati ambulanciák!
Elmész,írnak fel eseményutánit és kiváltod!
Egyébként meg nincs ilyen,hogy te csináltad én csináltam,ezt ketten csináltátok!
Te vagy a nő,ha gyerek lesz belőle,akkor elsőként te fogod a válladon a terhet viselni!Ha meg nem akarsz teherbe esni,és a pasid részeg volt,akkor nem értem miért nem használtatok gumit vagy ha nem szeretitek a gumit,akkor meg szedjél fogamzásgátlót,akkor elkerülhetőek az ilyen apróbb balesetek!
Habár ezt nem éppen nevezném balesetnek,hiszen elkerülhető lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!