Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Felcsinált a pasim ha belém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felcsinált a pasim ha belém élvezett tegnap este részegen?

Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 11:08
1 2 3 4
 21/31 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Igazából teljesen mindegy, hogy beléd élvezett-e vagy sem. Termékeny időszakban gyakran születnek "becsúszott" gyerekek úgy is, hogy nem élvez beléd.

A te felelősséged és főleg a tied, hogy vigyázz a testedre. Nem a párod lesz terhes és részegen amúgy sem az esélyeit méregeti. Szóval ha ennyire rizikós volt a szex akkor minimum nem engeded szexelni vagy csak pettingeltek, orál, anál egyéb élvezeti módok. De gumit is tarthatsz a tarsolyodban ilyen esetekben jól jön.

Szóval most már el kéne kezdeni gondolkodóba is esni és nemcsak teherbe. :P

A te tested, főként a te felelősséged!

2014. aug. 23. 12:23
 22/31 A kérdező kommentje:

És mégis hova menjek hétvégén?

Bemegyek aztán megmondják hogy nem fogok bele halni jöjjek vissza hétfőn.

2014. aug. 23. 12:25
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nekik van felelősségtudatuk és agyuk, ebből kifolyólag nem küldenek haza.
2014. aug. 23. 12:30
 24/31 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Ambulancia vagy a sürgősségi. Ez annyira komoly, sokszor ha hiányzik a háziorvos vagy nődoki, akkor az asszisztens is egy zokszó nélkül állítja ki a vényt.

De gondolom neked nem gond, sem a szülés, sem az abortusz. Ha ennyire laza leányzóka vagy :D

2014. aug. 23. 12:33
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak elküldeni! Ügyelet, kórház ambulanciája, nőgyógyászati osztály... Ne legyél már ennyire... Fogd már fel, a kockázat nagy! Ha a szex már megy, épp ideje fel is nőni hozzá!
2014. aug. 23. 12:33
 26/31 A kérdező kommentje:
jó akkor elmegyek aztán meglátjuk mit mondanak :D
2014. aug. 23. 12:41
 27/31 anonim ***** válasza:
75%

Nem véletlen vannak nőgyógyászati ambulanciák!

Elmész,írnak fel eseményutánit és kiváltod!

Egyébként meg nincs ilyen,hogy te csináltad én csináltam,ezt ketten csináltátok!

Te vagy a nő,ha gyerek lesz belőle,akkor elsőként te fogod a válladon a terhet viselni!Ha meg nem akarsz teherbe esni,és a pasid részeg volt,akkor nem értem miért nem használtatok gumit vagy ha nem szeretitek a gumit,akkor meg szedjél fogamzásgátlót,akkor elkerülhetőek az ilyen apróbb balesetek!

Habár ezt nem éppen nevezném balesetnek,hiszen elkerülhető lett volna.

2014. aug. 23. 13:33
 28/31 A kérdező kommentje:
Na voltam, felírta egy orvos aki nem is nőgyógyász volt nem is kérdezett semmit xD Még jó hogy csak receptre adják. Aztán elmentem a patikába amelyik az ügyeletes és nincs xD Azt mondták holnap próbáljam meg a másikban :D
2014. aug. 23. 14:29
 29/31 anonim ***** válasza:
És gondolom, meg se kérdezted, van-e helyettesítője... Minden egyes órával csökken a hatékonysága. Már inkább nem mondok semmit!
2014. aug. 23. 15:41
 30/31 anonim ***** válasza:
Na, hogy vagytok?
2014. okt. 25. 01:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!