Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni az utolsó hét utolsó tablettáját!? Mi legyen?
12-én kellett volna bevennem az utolsót, de valamiért elfelejtettem! Rendesen megjött, nem voltam rosszul meg semmi.
Most szerdán vettem be az új levél első tablettáját. Ma ki akartam dobni az előző levelet és észtevettem hogy maradt benne egy. Szívbajt kapok, most mi lesz? Csináljak tesztet? Vagy kizárt hogy terhes legyek? Más bajom lehet? Bevegyem most azt az elmaradt bogyeszt?
Nem lesz baj
de azért orvos lásson!
Nem tudok orvoshoz menni mert 2 hónap a várólista. Bár megpróbálkozhatok azzal hogy sürgős bajom van, de sajnosnezek az itteni nődokik pont leszarják :(
Tuti ne vegyem be? Kerestem az utasítást a betegtájékoztatón, de erre nincs írva semmi. Ami írva van hogy mit kellene csinálnom, arról már lekéstem :(
Van olyan fajta gyógyszer, mikor az utolsó tablettákban nincs is hormon. Ezeket kell folyamatosan szedni. Ha a tiéd ilyen, semmi baj.
De ha rendesen megjött, akkor kicsi az esély (szinte semmi)a terhességre! Esetleg a saját megnyugtatásodért menj el orvoshoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!