Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló módszert válasszak?
20 éves vagyok. 4 éve vagyok együtt a párommal és kb 3 éve élek nemi életet.Eleinte óvszerrel védekeztünk. Azután mint szerintem mindenki más, kipróbáltuk védekezés nélkül. Az érzés teljesen más és jobb volt nélküle. Átakartunk térni a fogamzásgátló tablettára, de közben kiderült, hogy pajzsmirigy problémáim vannak és arra kellett gyógyszert szednem, ami szintén hormonos.
A pajzsmirigy rendellenes nőknél sokkal kevesebb az esély a teherbe esésre, így megszakitással "védekeztünk" és naptármódszerrel együtt. Nem volt semmi gond vele. Mára már a pajzsmirigyem rendesen működik és nem tartom megbizhatónak (eddig se tartottam) ezt a módszert annak ellenére, hogy a páromnak van önkontrollja.
Természetesem egy hónapon belül elfogok menni doktorhoz egy szakmai tanácsért, hogy mit ajánl, de érdekelne vélemények, hogy ki mire esküszik.
Akár tabletta, akár kúpok, akár semmi
A rém történetektől nem félek, hogy elhízok vagy erősebb lesz a testszőrzet...
Viszont most egyre több olyat hallok, hogy akik szednek azoknál később sokkal nehezebb lesz a teherbe esés.
Na már most nálam, mivel van ez a pajzsmirigy alapból kissé nehezebb. és nem szeretnék terméketlen lenni
Kérd ki a nőgyógyászod tanácsát... Végső soron ő a szakember és ezért van ott... Ráadásul ma már annyi féle/fajta tabletta is van a piacon, bőven van választéka, ami neked is jó...
Ez a szőrösödés egyébként és a hízás sem jellemző mindenkire... Ez nem egzakt tudomány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!