Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ebből baj? (baba)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből baj? (baba)

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy kioktatást nem kérek. Tudom hibáztam, de nem azért jöttem, hogy pálcát törjön bárki a fejem felett.

2 hete lefeküdtem a barátommal óvszer nélkül, megszakítással védekeztünk, semmi mással. 3-4 napja iszonyúan fájt a mellem, és a hasam, mintha meg akarna jönni. Egyébként tegnaptól holnaputánig kéne megjönnie valamikor.(foggátlót 4 hónapja hagytam abba szóval nem valami pontos még a vérzésem). Meg is nyugodtan a mellfájdalomtól és a hasfájástól. Aztán tegnap megint csináltuk gumi nélkül, de akkor egyáltalán nem ment el a párom, nemhogy belém nem, sehova sem. Mára teljesen megszűnt a hasfájás is és a mellem se feszül, fáj már. Most kicsit megijedtem, mert nem jött meg még.

Szerintetek mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok?

(kioktatóknak még megjegyzem, hogy az sem tragédia ha véletlen becsúszott a baba, meg tudjuk oldani a felnevelését, de nem szeretné igazán egyikünk se még. nem vagyunk feltétlen felkészülve rá így a húszaséveink elején.)

2014. aug. 15. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem szedtem még soha fogamzás gátlót, de menstruáció előtt vagy közben nekem is fáj a hasam. A melleim is begyulladnak néha. Hozzá érni sem lehet.

Mi már hosszú évek óta megszakítással védekezünk a párommal. még nem volt baleset. Persze ezek mi vagyunk. Nem vagyunk egyformák, nem is bíztatok erre a fajta védekezésre senkit.

Ha ennyire nem ismered magad, akkor ne csináld!

Vegyél egy tesztet, mert itt látatlanban még egy orvos sem tudna neked tanácsot adni.

2014. aug. 15. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Még ki szeretném várni a teszttel ezt a pár napot, hátha megjön. Meg mivel az abortusz kilőve, teljesen mindegy ez a pár nap már.

Igazából vélemények, tanácsok, tapasztalatok érdekelnek a témában jelenleg.

Köszönöm a választ :)

2014. aug. 15. 14:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazad van benne teljesen, hogy amíg nem áll vissza a normális rendszeres havim, addig nem tudom kiszámolni azt se , hogy mikor van pl peteérésem. Szóval jelenleg tényleg nem ismerem a testem eléggé..

Ez a két eset is úgy történt, hogy ittunk kicsit, aztán nem gondolkodtunk.. Józanul esélytelen, hogy ilyet megkockáztassak.

2014. aug. 15. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ez így a fogamzásgátló abbahagyása után lutri,hogy teherbe estél e vagy sem.

Én a helyedben vennék egy tesztet,és megcsinálnám.Ha az negatív akkor minden oké.Ha nem jönne meg a menszid,akkor csinálj még egy tesztet.

Viszont jól gondoljátok meg,hogy tényleg nem e gond,ha becsúszik a baba...persze nem tragédia,mert egy baba mindig öröm (én úgy gondolom).

Mi a párommal már nem védekezünk óvszerrel,de meg is beszéltük,hogy ha sikerül,az nagyon jó lenne.Túl "erőszakosan" nem dolgozunk a témán :)

2014. aug. 17. 06:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük elég alaposan, és tényleg nem tragédia ha jönne :)

Egyébként teszteltem ma egy negatívat, de még mindig nem jött meg, úgyhogy később még megismétlem.

2014. aug. 17. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!