Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hasonló méretekkel rendelkezők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonló méretekkel rendelkezők, ekkora méretre mekkora óvszer kell? (Több lent)

Figyelt kérdés

A péniszem kerülete: 13,8cm.

Tudom, már sok hasonló kérdés volt, és láttam a mérettáblázatot, de most a következőt várom:

Hasonló méretekkel rendelkezők saját tapasztalatai. Elegendő az átlagos óvszer, vagy szükséges extra méretűt venni?

Ha lehet adjatok kerületet és óvszerméretet.

2014. aug. 9. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
átlagos bőven jó
2014. aug. 9. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a normált. Ha le akar csúszni vagy kellemetlenül szorít akció közben, tudni fogod, hogy nagyobb kell. Nehéz csak méret alapján megmondani, szubjektív dolog is kicsit, hogy melyikkel kellemesebb. Ha túl kicsit használsz, érezni fogod. Legtöbbször elég az átlagos.
2014. aug. 10. 01:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld az 56mm széleset, azt még simán lehet kapni boltban. Ha nem jó, akkor nagyobbat kell keresni. :)
2014. aug. 10. 11:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. 56-ost fogom először kipróbálni.
2014. aug. 10. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!