Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirabella tabletta védettségi idejének kezdete?!
Ez az első fogamzásgátlóm, természetesen részletesen elolvastam a tájékoztatót is. Ha a menzesz első napján kezded már véd, ha 2.-on vagy később, még 1 hétig kell kiegészítő védekezés. Nos, az én menzeszem viszont mind mennyiségileg mint időügyileg sosem volt rendszeres, így a kezdeti napomon alig volt pár csepp, bevettem az első szemet, 2. nap nagyjából ugyan ennyi, majd el is múlt.
Most végeztem vasárnap az első levéllel, hétfőn kezdődött a szünet, párommal védekezés nélkül szeretkeztünk.
Lehet ebből probléma? Mindig is felelősségteljes nemi életet éltünk, kicsit bennem van a frász, nehogy most járjak pórul.
Előre is köszönöm!
20/L
A szünetben is ugyanúgy véd.
Ha az első levelet befejezted, akkor az egy hetes "védelmi" héten is túl vagy, tehát tuti véd.
2 és fél éve szedek én is gyógyszert, először Yangee-t, majd most már másfél éve Belara-t, de egyikkel sem volt gond. A szünetben, a megjövetel előtti 2. napig még nyugodtan belefér. Én utána alapból azért nem, mert elég macerás szervezetem van, és ugye akkor kicsit fogékonyabbak vagyunk a fertőzésekre, hát nekem meg pláne.
Szóval a lényeg: ne aggódj, véd az rendesen már. Még a szünet alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!