Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek megnőtt a melle a fogmazásgátlótól mennyi időbe telt, hogy megnőjjön? Például elég 2 hónap?
Figyelt kérdés
köszi hogy írtok előre is :)2010. jan. 12. 11:16
1/9 anonim válasza:
Én diane 35-t szedtem, de ezt sajnos bőrproblémákra. Egy hónap után már látszott, hogy teltebb lett a mellem. Ahogy abba hagytam a szedését, rögtön visszaállt az eredeti méretre.
Mivel már nem szedhetem a diane-t, így yadine-t kaptam, már a második levélnél tartok és eddig semmi változás, ugyanolyanok maradtak.
2/9 A kérdező kommentje:
más vaalkinél?
2010. jan. 12. 11:32
3/9 anonim válasza:
Lindynette20-at szedek, nem nőtt meg tőle. Ill ha úgy vesszük megnőtt, mert jól meghíztam mellette (persze nem csak a gyógyszer hibája, hogy meghíztam). De van egy barátnőm aki, ugyanezt szedi és az első néhány hónapban lehetett látni, hogy nőtt neki nem is keveset, aztán ahogy megszokta a szervezete a plusz hormont szépen visszaállt az eredeti méretre. Egy másik barátnőm aki szintén ezt szedi, ő ilyen alacsony nagyon vékony lány, sose volt melle és egy centivel se lett neki nagyobb a gyógyszertől. Alkat függő, és ha azért mondod a két hónapot mert azóta szeded és nem nőtt, pedig szeretnéd, akkor el kell, hogy keserítselek, mert ha nőne tőle akkor már nőtt volna.
4/9 A kérdező kommentje:
nem is tudtam, hogy visszaállhat a régi méretére ... :-o ijjesztő :((
2010. jan. 12. 11:51
5/9 anonim válasza:
nekem megnőtt de azt nem tudom mennyi idő alatt kb egy év után vettem észre hogy nagyobb melltartó kell. két hónap ehhez nem elég és nem is biztos hogy megtörténik.
6/9 anonim válasza:
nekem alig 1 hónap yasminelle szedéstől is észrevehetően nőtt :) vagy nem is igazán nőtt, de teltebb lett az tuti :)
7/9 anonim válasza:
Nekem megnőtt a Dienille-től 1 hónap alatt, de azóta vérzés előtt jó 10 nappal el is kezdenek fájni rendesen..:(((
8/9 anonim válasza:
én úgy hiszem 3 hónap után életemben először rendes b-s melltartót kezdtem el használni (mert kellett), és tavaly júniusban kezdtem, azóta ugyanolyan amekkorára megnőtt.. én belarát szedek. olyan boldog vagyok h legalább nem lettem malac de vannak melleim :D
9/9 A kérdező kommentje:
16:46 gratulálok neked
2010. jan. 12. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!