Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy napot késik már a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy napot késik már a barátnőm menstruációja. Aggódni kell már?

Figyelt kérdés

kb 1 éve szed a barátnőm fogamzásgátlót. Mi kicsit több mint 1 hónapja vagyunk együtt, mikor összejöttünk, akkor volt meg neki.

Egyfajta kiütéses betegsége volt, kapott rá gyógyszert, meg b vitamint, valamint kálciumot.

A barátnőm elmondása szerint mindig vasárnap este, és / vagy hétfőn reggel jött meg neki eddig.

Előttem több mint 3 hónapig nem szexelt senkivel.

Szombaton vette be az utolsó tabiját.

Péntek óta érzékeny a melle, és tegnap gyenge alhasi fájdalmakra panaszkodott.

Tudni kell, hogy én is gyógyszert szedek, csak másra, erős gyulladás csökkentőt kaptam, valamint beteg is voltam.

Terhes lehet?! Aggódhatunk?

Mikor kell dokihoz fordulni?

Utánaolvastam neten, több cikk szerint is, csak a szélsőséges c vitamin, és egyetlen egyfajta antibiotikumról (tbc kezelésre való) bizonyosodott eddig be, hogy valóban csökkenti a tabi hatását. Nyilván semmi sem 100% os, bármi lehet, csak kérdezném, hogy van már ok az aggódásra?!

2014. júl. 28. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

elég sok minden befolyásolhatja a mesit

többek közt ,ha beteg volt az is

szerintem ne aggódjatok

2014. júl. 28. 14:14
 2/4 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

1 nap még nem a világ,valamint ezek a menzesz előjelei is lehetnek.

1 hét késés után már csinálhattok egy tesztet,de olyan is van,ráadásul a stressz miatt is késhet.

2014. júl. 28. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Megjön neki, az antibiotikum kúra akkor is kikészíti a szervezetet, a doki nekem anno azt mondta 1 hétig miután beszedtem még várjak, használjunk kiegészítőt. Viszont ilyen esetben is ha túl stresszes akkor ugyan úgy késhet.
2014. júl. 28. 14:23
 4/4 A kérdező kommentje:

ma reggelre megjött neki, jó kis hasfájás társaságában.

de talán kicsit megnyugodtunk. :)

2014. júl. 29. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!