Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Aggodnom kéne?
Figyelt kérdés
2napja pettingeltem a párommal és a szerszámat az enyémhez érinntette.Meg volt egy kis nyulkalas mindekettőnk részéröl.De nem tette be meg sajnos nem is lett olyan állapotban ott lent hogy tudjunk szeretkezni.Ezek után 20percre kb voltam pisilni.
Lehet igy gond?
17/L
2014. júl. 26. 18:37
1/12 anonim válasza:
Ne haragudj drága, de vesszek meg ha ezt a kérdést 2 nap leforgása alatt már legalább nem negyedjére olvasom :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem még ne is pettingeljetek -.-
3/12 anonim válasza:
A szerszámát a te szerszámodhoz érintette?
4/12 A kérdező kommentje:
De komolyan kerdezte
2014. júl. 26. 18:42
5/12 anonim válasza:
Ajjajj miért kell mindig a tűzzel játszani? Legalább elolthattad volna :D
6/12 anonim válasza:
"szerszámat az enyémhez érinntette"
Faszt-a-faszhoz?
De az elmúlt pár napban ez a kérdés TÖBBEDSZARRE van feltéve!
De nem lehet így gond. 99%
8/12 A kérdező kommentje:
Miért kell kinevetni és hülyének nézni a másikat?
Csak értelmes választ szeretnék:/
2014. júl. 26. 18:45
9/12 anonim válasza:
Kérdező kb ilyen kaliberű kérdés:
Szedek fogamzásgátlót, használtunk kotont is, a pasim meddő, csak 2 mp-e tette be és csak a pénisze hegyét, lehetek terhes?
10/12 anonim válasza:
Na, akkor most figyelj, hogy ne kelljen többször megkérdezni.....NEM LEHETSZ TERHES, nyugodj meg, de ha nem vagy tisztába bizonyos alapvető dolgokkal, inkább ne csináljatok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!