Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyek óvszert?
Nyugi nem lesz gáz, én is nagyon égőnek tartottan amikor először vettem. de igazából nem ciki, az eladó sem tartja cikinek a helyzetet, ugyanúgy kezeli mintha pl wc papírt vennél. csak össze kell szedned a bátroságodat, először nekem is 10 percembe került :))
de tudod, minden kezdet nehéz :)
Én a mai napig cikinek érzem... Beállok a tescoban a sorba, elveszek egy gumit, rárakom a szalagra, közben ezren állnak mögöttem. Előttem fiatal csajok, mögöttem öregasszonyok, és azt érzem, mintha mind engem bámulna, és röhögne.
Éjszaka megyek mindig, mikor alig vannak emberek... :D
Esetleg megpróbálhatod azt, hogy mikor több dolgot kell venned, akkor a cuccok közé beteszel egy gumit is. Ha kipakolsz a pénztárnál akkor sem feltünő a sok cucc között a gumi, így legalább az az érzésed elmúlhat hogy az egész bolt téged néz. A pénztáros meg ugyan olyan monotonon be fogja azt is ütni, mint a többi árut.
Az óvszer vásárlásához nem kell személyi, az nincs korhozkötve, mivel nem szexuális segédeszköz.
Ellenben síkosítót elvileg nem adhatnak ki 18 év alattiaknak, és nagyobb boltokban erre oda is figyelnek.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!