Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év fogamzásgátlás után szünet? Lenne pár kérdésem azokhoz akik már szintén évek óta szedik.
Tehát szünetet akarok, hogy kicsit tisztuljon a szervezetem....viszont arra lennék kíváncsi elsősorban hogy a hasam fog e görcsölni? Míg nem szedtem nagyon fájt, mióta szedem kicsit enyhébb, most akkor ugyanúgy fog fájni? Tapasztalatok?
Valamint: tényleg kimaradhat hónapokig, vagy sűrűbben fog megjönni? Kinek milyen tapasztalata volt szünet után?
És még egy kérdés: most nekem az utolsó szem gyógyszer után 4. napra jön meg mindig, ez a szünet után is így lesz, vagy változhat?
Én 6 év után hagytam abba 8 hónapra. Augusztusban hagytam abba, és januárig nem jött meg...
A doki szerint ez normális dolog.
Ahogy abbahagytam a tabit minden gondom visszatért :/ Mielőtt szedni kezdtem nagyon erős vérzésem volt,és görcsölt a hasam, ez a bogyó szedése alatt jelentősen változott- de ahogy abbahagytam visszatért. Újra pattanásos lettem, ami huszonévesen nagyon gáz volt, mert én tinikoromban nem éltem át a pattanásosság "áldásos érzését" :D
23/L
És nektek kb mikor múltak el a pattanások? Mármint ahogy elkezdtétek szedni először a fogamzásgátlót? Mert én is nagyon az voltam, de nekem kb. gyógyszer szedés után 2 évvel tűntek el, tehát nem biztos hogy attól?!
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!