Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diane -35. Teljes védelem?
Figyelt kérdés
Először voltam nőgyógyásznál , azzal , hogy írjon ki nekem antibaby tablettát .A doki mindenféle vizsgálat nélkül kiírta a Diane-35-öt. Már másodszor szedem és nem tapasztaltam semmi elváltozást, vagy rosszul létet. Akkor ez azt jelenti hogy megfelelő az orvosság vagy nem ettől függ ? az első hónapban amikor szedtem a pasimmal még védekeztünk mert első alakalommal szedtem be és ilyenkor a testemnek még hozzá kell szokni. Szerintetek teljesen védett vagyok ? Ha a doki nem vizsgált ki hanem csak úgy felírta , hogy ha nem leszek rosszul akkor ez marad.Ez úgy oké??? Nem kellett volna valamiféle vizsgálatot elvégeznie vagy akármi ?2014. júl. 14. 22:54
1/4 anonim válasza:
Kellett volna,minimum egy vérvétel,ráadásul vannak jobb,kevesebb hormontartalmú,újabb bogyók.Nekem 10éve írták fel hasraütésszerűen,1hónapig menstruáltam tőle,3.hónapra lett egy csomóm,rá 2hónapra műtötték.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is 1 hónapig menstruáltam tőle ,de a dokim előre közölte velem , hogy ez teljesen normális, és ez azért van mert a hormon háztartásom felborul. Nem túl sok jó halottam erről az orvosságról ,de viszont nincs semmi mellékhatás.Nem vagyok rosszul , semmi ilyesmi.Mégis ,jobb ötlet lenne ha váltanék gyógyszert? o.O
2014. júl. 15. 19:37
3/4 anonim válasza:
Nézd,én csak úgy írtam mint vki aki valszleg 10évvel többet látott ezekből,ezt neked kell eldöntened,ha újra 19lehetnék az azóta szerzett ismereteimmel,elmennék egy magándokihoz,kérnék vérvételt*
4/4 anonim válasza:
*és kiderülne h pl nekem a diane35nagyon nem jó megoldás,ettől függetlenül neked lehet h jó lesz.Én nem híztam,nem volt más bajom,csak két vágás a mellemen ami elkerülhető lett vna.És örüljek h nem lett trombózisom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!