Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lefeküdtem először a barátommal, részegek voltunk és kb 5perc volt de tegnap volt meg. Ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 01:36
1/8 anonim válasza:
Nem ilyen k rva egyszerű teherbe esni, de igen, megeshet, pláne ha beléd élvezett...
2/8 A kérdező kommentje:
azt mondta sok kellett neki hogy elmenjen, de azt hallottam akkor is lehetek terhes ha nem élvezett belém
2014. júl. 13. 01:57
3/8 anonim válasza:
igen lehetsz föleg ha orálisan vagy akár izgatás miatt izgalomba hoztad és ez miatt lehet h ment beléd előváladéka
4/8 A kérdező kommentje:
nem volt orál és nem is jutottunk el az előváladékig:|
2014. júl. 13. 03:05
5/8 anonim válasza:
honnan tudod, hogy nem volt előváladék? addig nem eljutsz..az bármikor lehet...
normális esetben sem tudod, hogy van előváladék, hát még ha részeg voltál
6/8 anonim válasza:
Talán egy esemény utáni...?
Legközelebb meg húzzatok már gumit, komolyan fel nem foghatom, hogy a szexhez ez miért nem alapfelszereltség ennél a korosztálynál. Nem vagyok egy őskövület, de nekünk még megtanították a szüleink, hogy gumi nélkül nem csináljuk. (Aztán nyilván hosszú táv, komoly kapcsolatban, huszonévesen lehet variálni, de ha részegen henteregsz az ugyancsak kezdő pasiddal, akkor jó lenne maradni az óvszernél.)
7/8 anonim válasza:
Esemény utáni kéne... Természetesen a terhesség esélye megvan.
8/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes hahaha köcsögök
2014. aug. 9. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!