Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló + vírusos hasmenés 1. hónapja. Ugye nincs esély a terhességre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogamzásgátlót szedek lassan már 3 éve. Történt velem, hogy június 9.-én elkaptam a Calici vírust.(magas láz, hasmenés)Ez körülbelül 5 napig tartott. (nem szedtem gyógyszereket rá)Előtte való hétn 7.-én voltam együtt a párommal. A betegség hete alatt nem. utána való héten 17.-én volt az érettségi szóbelim. Sík ideg voltam nagyon izgultam. Rá egy napra pisiléskor a wc papíron egy kicsit rossz szagú szürke váladékot vettem észre ami egy órán belül el is múlt de hol halvány rózsaszín (picit darabos) hol sárga volt és kicsit égető érzésem volt odalent. Akkor volt ilyenem mikor hüvelykúp után kiürült a hüvelyem fertőzés miatt. A betegség utána héten történt mindez és akkor szombaton voltam együtt a párommal. Vasárnap meg it jött június 22.-én úgy ahogy máskor is semmi változást nem tapasztaltam. Félek, hogy az a szürkés, rózsaszínes, sárgás váladék beágyazódás lehetett. Hipochonder vagyok nagyon durván. Pedig direkt figyeltem arra is, hogy este vegyem ba a tabit pont azért mert akkor nem megyek wc-re és napközben is inkább délután ment a hasam és direkt vártam 2 hetet az együttléttel csak aggaszt, hogy betegség után pár nappal egy ilyen trutyi jött ki belőlem. Lehet, hogy fertőzést kaptam a hasmenés miatt hiszen a két luk elég közel van :D Anyut kérdeztem ő szerinte lehetetlen a terhesség de nagyon félek :/2014. júl. 7. 22:59
1/17 anonim válasza:
nem hipochonder, hanem poliészter!
2/17 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy a hasmenés után egy picit fel is fáztam!
2014. júl. 7. 23:02
3/17 anonim válasza:
felfázás miatt lehetett :) csinálj egy tesztet, de sztem nincs mitől aggódnod
4/17 A kérdező kommentje:
Beszéltem a körzeti orvossal és ő azt mondja, hogy a beágyazódás eleve nem volt mitől legyen, hiszen 2 hétig nem voltunk együtt a párommal, másrészt az nem szürke és pláne nem sárga. A rózsaszínes színre meg azt mondta, hogy elkaphattam valami csúnyaságot a hasmenés miatt ami nem ritka és azért lehetett pár fél mm-es vérdarabka benne és a változó színt is ezzel indokolta. Meg hát azóta meg is jött szóval elvileg tényleg nem lehetek..
2014. júl. 7. 23:32
5/17 anonim válasza:
tesztelj és megnyugszol :) de szerintem sincs mitől aggódnod
6/17 A kérdező kommentje:
Nem merek tesztet venni ez itt a gond. Rákszűrésre viszont mennem kell, szóval ha már ott leszek beszélek erről a nőgyógyászommal ő legalább teljesen megnyugtat. Köszi az eddigi válaszokat! :)
2014. júl. 8. 00:04
7/17 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem és negatív lett :)
2014. júl. 10. 08:43
9/17 A kérdező kommentje:
igazából attól féltem, hogy menstuáció előtti napon a 7 napos szünetben voltam akkor volt az a fura folyásom és mensi előtti szombaton voltunk együtt a barátommal és félrem, hogy akkor esetleg lenne esélyem de a doki szerint akkor nem ágyazódhatott be a baba ha meg már beágyazódott akkor ki kellett volna mutatnia hiszen akkor már 1 hónapos terhes lennék majdnem.
2014. júl. 10. 11:13
10/17 anonim válasza:
persze, most már biztos, h nem vagy az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!