Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha az óvszert az aktus közepén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az óvszert az aktus közepén húztuk csak fel, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2014. júl. 5. 15:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedden akarok először tesztelni, a legérzékenyebbek talán már kimutatják, de júli 18 környékén legkésőbb kiderül:)

2014. júl. 6. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tesztelj túl korán mert sírás lehet a vége... kimutatja a teszt hogy pozi aztán tesztelsz még egyet később és negatív. Én így jártam... van, hogy van baba idézőjelben de úgy elmegy, hogy észre sem veszed.
2014. júl. 6. 21:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Végigolvastam az ezzel kapcsolatos tanácsokat, mind azt írja, hogy ne teszteljek előbb, de persze nem bírtam ki, és - lett, más nagyon most még nem is lehetne logikusan belegondolva, csak nagyon kis eséllyel... na mindegy, arra jó volt, hogy lenyugtasson, meg hogy kicsit alábbhagyjak a reménykedéssel. Most megülök a fenekem, és szépen kivárom a havim időpontját. Ami mondjuk nem egyszerű, mert 28-39 nap között bármennyi lehet, az utóbbi félévben legalábbis nagyon eltérő volt, hogy mikor jött meg. Na majd kiderül előbb-utóbb, csak győzzem kivárni:)
2014. júl. 7. 09:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Még nem volt ilyen rövid ciklusom, hát most sajnos igen, ma megjött.
2014. júl. 12. 09:21
 15/18 anonim válasza:

Hát kérdező nem vagy kispályás!!

Az ilyen kérdésfeltevésekkor a kérdezőkőn el szoktam szörnyűlködni, de te megleptél!

Őszinte legyek szurkoltam, hogy ess bele a véletlen becsúszott babás szülők táborába, sajnálom hogy nem sikerült. Mert szerintem Te minnél előbb szeretnéd a babát!

Sok sikert és kitartás.

2014. júl. 12. 12:22
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szurkolást, jól esett ezt olvasni:) Sajnálom én is, hogy most nem lett baba, de legalább átbeszéltük a férjemmel, hogy védekezünk rendesen addig, amég élesben nem megy, hogy ne legyen ez az izgulás:) Meg legalább rendesen utánaolvastam a megszakításos védekezésnek, és az esélyeknek. Az izgulásból pedig az is kiderült, hogy mennyire szeretném már előbb. 1 év múlva élesben is nekivágunk:)
2014. júl. 12. 12:48
 17/18 anonim válasza:

Szorítok és előre is egy kalappal.

Szerintem jól döntöttetek! Ha belegondolok ezek az izgulós napok nem telhettek felhőtlenül.

2014. júl. 12. 12:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát nem sok mással tudtam foglalkozni, az biztos:)
2014. júl. 12. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!