Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Összevesztem a barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a barátnőmmel aki bosszúbol fogamzásgátloit össze törte és a proteinembe keverte amit én azòta má egy hete fogyasztok és ö csak most mondta meg hogy kibékültünk. Milyen bajom lehet töle?

Figyelt kérdés
Esélyes hogy nem leaz gyerekem? Köszönöm!
2014. jún. 30. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
semmi bajod nem lesz
2014. jún. 30. 11:50
 2/11 anonim ***** válasza:
semmi
2014. jún. 30. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ezen jót nevettem.....ezt a női leleményességet. Én vigyáznék legközelebb ha összevesztek, ki tudja mire képes még a csaj? :)
2014. jún. 30. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:
szép barátaid vannak... legközelebb hashajtót keverjetek egymás cuccaiba egy kis altatóval...
2014. jún. 30. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez tök jó!!!! 😁😂 Semmi bajod nem lesz tőle! Az én pasim egyszer vitamin helyett véletlen bevette reggel,este anyja cukor gyógyszerét!
2014. jún. 30. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd ott azonnal. Aki ilyen meggondolatlan hisztérika, hogy minden gondolkodás nélkül hajlandó "megmérgezni" egy másik embert, azzal nem kell tovább foglalkozni. Egyébként készülj fel, hogy átmenetileg (hogy mikortól és meddig tart, az előre nem mondható meg) mellnövekedésre és nőies csípő kialakulására számíthatsz, esetleg hangulatingadozásaid lesznek és az arcszőrzet növekedése mérséklődik. Mivel ezek a hormonok lassan bomlanak le, ezért a visszaállás a normál helyzetre hosszabb időt (hónapokat) vehet igénybe, sőt az ezalatt felszedett kilókat még nehezebb lesz leadni.
2014. jún. 30. 12:03
 7/11 anonim ***** válasza:
A proteinedtöl több bajod lesz.
2014. jún. 30. 12:25
 8/11 A kérdező kommentje:
7es làtom hogy vannak hülyék . Hidd el nem több mint a zsiros kenyértől. Nem mennék bele:D köszönöm a vàlaszokat.
2014. jún. 30. 12:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Nemcsak hogy gyereked nem lesz, de megnőnek a melleid, és ezentúl menstruálni is fogsz.
2014. jún. 30. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:

A legveszélyesebb mellékhatás, hogy felcsinálod a csajod, hisz neki most valószínűleg nincs mit szednie.

Vagy, ha a levél maradék tablettáit használta fel, akkor lehet, hogy már terhes is.

2014. jún. 30. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!