Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm több hónapja szedi a fogamzásgátlót. Amikor megjön neki, fáj a pocija. Hallottunk olyanról, hogy huzamosabb ideig szedve a tablettát később enyhülhet ez a fájdalom. Van ennek alapja?
Figyelt kérdés
Ha igen, nagyjából mennyi idő múlva alakulhat ki?2010. jan. 4. 02:11
1/5 anonim válasza:
Van alapja. Mindenkinél másképp hat a tabi. Mennyi ideje szedi? Ha csak 1-2 hónapja még kell egy kis idő.
2/5 anonim válasza:
Van akinek már az első pár hónapban is érezhetően kevesbé görcsöl a hasa és van akinek több idő kell, de mindenképpen jobb lesz. Kitartás!
3/5 anonim válasza:
nekem ugyanugy faj a hasam, 2 napig, de a vérzés időtartama csökkent. kb. 3-4 napig van meg. regebben, amikor meg nem szedtem, volt olyan is, h 1 hetig is eltartott.
4/5 anonim válasza:
Nekem pl már az első pár hónapban sokkal jobb volt, pedig én iszonyatosan görcsölős voltam. Még mindig fáj az első napon, de nem annyira, hogy gyógyszer kelljen.
5/5 anonim válasza:
nekem a következő tablettás menzeszemnél már nemfájt a hasam. de aztán évek múlva visszatért a hasfájás, igaz nem annyira vészesen mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!