Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm több hónapja szedi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm több hónapja szedi a fogamzásgátlót. Amikor megjön neki, fáj a pocija. Hallottunk olyanról, hogy huzamosabb ideig szedve a tablettát később enyhülhet ez a fájdalom. Van ennek alapja?

Figyelt kérdés
Ha igen, nagyjából mennyi idő múlva alakulhat ki?
2010. jan. 4. 02:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Van alapja. Mindenkinél másképp hat a tabi. Mennyi ideje szedi? Ha csak 1-2 hónapja még kell egy kis idő.
2010. jan. 4. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Van akinek már az első pár hónapban is érezhetően kevesbé görcsöl a hasa és van akinek több idő kell, de mindenképpen jobb lesz. Kitartás!
2010. jan. 4. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem ugyanugy faj a hasam, 2 napig, de a vérzés időtartama csökkent. kb. 3-4 napig van meg. regebben, amikor meg nem szedtem, volt olyan is, h 1 hetig is eltartott.
2010. jan. 4. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem pl már az első pár hónapban sokkal jobb volt, pedig én iszonyatosan görcsölős voltam. Még mindig fáj az első napon, de nem annyira, hogy gyógyszer kelljen.
2010. jan. 4. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem a következő tablettás menzeszemnél már nemfájt a hasam. de aztán évek múlva visszatért a hasfájás, igaz nem annyira vészesen mint előtte.
2010. jan. 4. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!