Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SÜRGŐS! Hasmenés foggátló közben?
Vegyél be ehelyett a biztonság kedvéért, de ráérsz reggel, 8-9 előtt!!, hogy benne legyél a 36 órában. Csak mert addig talán elmúlik hasmenés, főleg ha beszedsz valamit rá.
Aztán holnap etse, ahogy mondod, mintha mi sem történt volna 9-kor...
Ahogy érzed. Én az esetleges hasmenés miatt még várnék reggelig, nincs ám gond belőle, ha 36 órán belül vagy...
van, aki direkt így húzza el pár nappal a végén, hogy eltolja, é nem esik teherbe. Én is csináltam, nem estem.
Anyukád téved!
Ezt írja a gyógyszered TÁJÉKOZTATÓJA, amire hallgatni kell! Nem másra, hanem ERRE!
"Mi a teendő hányás vagy súlyos hasmenés esetén?
Ha a tabletta bevételekor 3-4 órán belül hány vagy súlyos hasmenése van, fennáll annak a veszélye, hogy a tabletta hatóanyaga nem szívódik fel teljes mértékben a szervezetébe. Ez a helyzet hasonló ahhoz, mint amikor elfelejtett bevenni egy tablettát. Hányást vagy hasmenést követően, amilyen hamar lehetséges, vegyen be egy újabb tablettát egy tartalék csomagból."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!