Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal régota leszeretnénk feküdni de ö alergiás a Gumira igy arra gondoltam hogy szedhetnék esemény utáni tabletátt. (nőgyogyászhoz semmiféle képpen nem megyek) tehát segitene ez a gyogyszer?
Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 15:04
11/15 anonim válasza:
Nem segíthet neked az esemény utáni, mert
1. Nőgyógyásznak kell felírnia te pedig nem akarsz elmenni
2. Hatalmas hormon tartalmú, fejreállítja a hormon háztartásod, tönkre teszi a szervezeted
3. Drága
Három dolgot tehetsz,
1. Rászánod magad a nőgyógyászra, amit ajánlanék, ha szexuális életet élsz ugyanis akár milyen fertőzésed lesz ő tud kikezelni, ő majd felírja neked a fog.gátlót.
2. Használsz Pharmatex termékeket, kúp, zselé, krém, ezek is nagyon jók
3. Rászánjátok magatokat a gumira.
Beszéljétek át.
Sok sikert.
12/15 anonim válasza:
ezt elég hülyeség volt mondani hogy 72 orás tabival védekeznél..irass fogamázás gátlot..a márkásabb gmuitol szerintems emmi baja nm lenneh a barátodnak..és nem a gumira alegiás szerintem hanem az anaygra ami rajta van a gumin vagy valami iensmi szal..keresgéljetek:)
13/15 anonim válasza:
Én ekkora állatságot még életemben ne hallottam. A legjobb lenne, ha várnál még a nemi élettel, amíg elég érett leszel hozzá.
14/15 anonim válasza:
Komolyan, aki ennyire hülye, az miért akar dugni??? Nem attól leszel okosabb, tanulj inkább, mert az irományod alapján az IQ-d is a nullához konvergál!
15/15 nyuszee17 válasza:
Az esemény utánit is nőgyógyász írhatja csak fel!És havonta maximum egyet kaphatsz!Tapasztalat mert sajnos én megjártam már... mivel elszakadt az óveszer!( nem is egyszer) A legjobb ha a Pharmatex termékek közül választasz!mi a hüvelytabit használtuk kb 1500 ft 10 db van benne!sztem ez a legjobb de van még másfajta is! Eddig én is azt mondtam h semmiképp nem megyek nődokihoz!Másfél éve vagyok együtt a barátommal és meg kell mondjam h nem kevésszer vagyunk együtt!ezért nekünk elég drága volt a Pharmatex!Az óvszer meg egyáltalán nem jó!Elmentem a dokihoz és írattam magamnak gyógyszert és nem haltam bele!2900 ft a tabim és mostantól ott és akkor és annyiszor csináljuk amikor akarjuk!:D Sztem gondolkodj el rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!