Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól vagyok védve biztosan? Honnan lehet azt tudni, hogy hat a gyógyszer?
Most kezdtem fogamzásgátlót szedni. Lassan elszedem az első levél Miligest tablettámat. Arra lennék kíváncsi, hogy mikortól vagyok egészen biztosan védve? Eddig nem voltunk együtt a barátommal, türelmesen megvárjuk míg egészen biztonságosan lehetünk együtt óvszer nélkül. Aki tud, segítsen! Főleg aki szintén ezt a tablettát szedi. A tabival kapcsolatos tapasztalatok is érdekelnének (mennyire jó, mennyire hatékony). Előre is köszönöm!
Szia!
Ha már végig szedted az első levelet tuti hogy védve vagy!
Ezt olvasd el!Sok infó van benne
Az előző hozzászoló vagyok!
Ezt találtam még: 2./ A tabletta rögtön véd, biztos lehet, nem lesz terhes tabletta mellett. (Persze csak ha rendesen szedi! A nők a mobiljukon szokták a bevétel időpontját beállítani, s akkor nem felejtik el.)
Ilyen kérdésben miért nem fordulsz szakorvoshoz, vagy olvasod el a betegtájékoztatót. Mint írtad, azon is rajta van. Ha valaki esetleg meg mást ír, esetleg annak hiszel, akkor meg lehet pelenkázni.
Csak szakorvos és tájékoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!