Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta szedése közben bele élvezhetek a barátnőmbe?
Annak nagyobb az eélye, hogy a tabletták hatására (mivel hormonalapúak), így egy kicsit megváltozik a csaj, na nem úgy hogy kinől a második feje, hanem még hülyébb lesz, mint volt... :-)
(Te meg szedj "Leszarom" tablettát (az szőlőcukor-alapú) :-))
bele,előírásszerűen szedi
elhanyagolható
nem tudom, elég furcsa, hogy benne vagy, közben nyitod ki a tabletta dobozát, majd kiszeded azt a pici bogyót, majd vizet veszel elő, és le is nyeled. Közben ugye épp szexeltek, hiszen a kérdésedben ezt írod. És te még el is akarsz élvezni, miközben épp beveszed a tablettát?
Nem tudom. Nekem elég bonyinak tűnik, szerintem inkább ő szedje.
utolsó... :D
igen, megteheted, hiszen szedi a tablettát. persze normálisan kell hozzá szednie, nincs kimaradozás, elfelejtettem, majd 5 óra múlva beveszem, stb.
kicsi az esély rá.
de a betegtájékoztatók tessenek szívesek elolvasni, ennyi idősen talán az is megy, hiszen ott le van írva, hogy mikortól nyújt védelmet. az egy hónap elvileg már elegendő idő, de ha a gyik-os válaszolók nem értenek a bnőd tablettájához és emiatt lesz babátok, ne gyere szidni minket... :D
szóval csak nyugodtan legyetek együtt, de kicsit járjatok utána, lehetőleg ne itt, hanem valami komolyabb helyen (szülők, orvos, etc.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!