Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősségi (alkalmi, Escapelle) fogamzásgátló után véreztem?
mi azt tanultuk hogy ez rendben van, de ez nem tapasztalat csak egy fiúiskolában elhangzott könyvszagú mondat...
19f
Végig is hallgattad amit a doki mondott vagy csak üresség tátongott?
HORMONBOMBA
Esetleg tájékoztató?
Kimaradt a dobozból?
Hát pedig elég sok ember vérzik utána, legtöbbször a sikeres vetélést jelenti, kilökődnek a szarok, most nem megyek bele, velem is ez volt..
72 órás tabi be, rá 4 nappal megjött és 3 napig tartott úgy, hogy azelőtt 2 héttel lett vége, kb 1 hónapig szarul voltam
nem szarok löködnek ki, hanem a nyálkahártya, ami a nagy adag gyógysezrtől vatsagszik vmit, és amikor már nem kapod, megvonásos vérzés lesz, mint foggatlo alatt
vagy mikor emekedik honap kozepetol a prog.szint, aztán nem, és megjön
szabályosa ciklusod? Tudod, mikor jött volna meg? Hányadik napon volt ez az akció?
Ahogy nézem táéjokztatót, van 16% esélyed...
"Gyakori mellékhatások (100 betegből 1-10-et érint):
- Hányás. Amennyiben hányás jelentkezik, olvassa el a "Tennivalók hányás esetén" fejezetet.
- Szokatlan menstruáció. A legtöbb nőnél a megszokott időben normális vérzés jelentkezik, de néhány esetben a menstruáció késik, vagy előbb kezdődik. A következő menstruációig előfordulhat némi rendkívüli vagy pecsételő vérzés is. Amennyiben a menstruáció több mint 5 napot meghaladó késése, szokatlanul gyenge vagy szokatlanul erős vérzés jelentkezik, mielőbb forduljon orvosához.
- Emlőfeszülés, hasmenés, szédülés a gyógyszer bevételét követően."
ezt is ott találtam, mindezt fél perc alatt, te meg napok óta erre vársz?? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!