Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudnátok mondani az átlagnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok mondani az átlagnál nagyobb óvszereket?

Figyelt kérdés

Több óvszert is próbáltam már (Durex classic, extra safe, lifestlye skyn, stb.), de mindegyik eléggé szorított, a végén már szinte fájt is.

A kérdésem az lenne, hogy tudnátok mondani olyan óvszereket, amiknek a névleges szélessége nagyobb? (Magyarán például nem 52-53mm, hanem mondjuk 60, vagy xy) Ja és lehetőleg magyarországi boltban beszerezhető legyen, szóval ne netes rendelőseset írjatok!

A hülye/negatív válaszoktól kíméljetek. Aki meg azt hiszi, hogy kamu, azt előre is megkérem, hogy NE pazarolja a drága idejét állítása szerint "kamu kérdés" megválaszolásával! Ja és nem vagyok fekete, valamint a tescós szatyor/hurkabél/folpack és egyéb felettébb hadd ne mondjam ki milyen dolgok SZINTÚGY nem érdekelnek!

Köszönöm előre is! :) Ja és amúgy tapasztalatot is írhattok!

2014. jún. 12. 19:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ami Magyarországon megszerezhető és mindennél nagyobb ( tényleg!) az a mysize 64 illetve mysize 69. hosszra és széllességre is kiváló, amíg mysize 69 nem volt nem is tudtam óvszert használni, ez meg jó

sex shop-ok ban lehet kapni, de hamar elfogy pl a keletinél el kell rakatni a 10 darabosat (nem vicc), de a 3 db-os az mindig van mindenütt

2014. jún. 14. 21:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak (meg az utolsó előttinek is) nagyon köszönöm az érdemleges/normális válaszát! Sokat segítettetek! És akkor így utólag is üzenném annak az embernek, aki azt mondta, hogy: "Aztán próbálj rájönni egyedül, miért csak a marháskodás megy egy ilyen kérdés alatt, amatőrkém!" Szóval csak annyi, hogy elég nagyot tévedtél, mert 2 válaszoló is adott normális választ, és nem marháskodtak. Szóval szerintem a hiba benned lesz, meg abban aki ír egy tök felesleges kommentet (lásd: első válaszoló) amivel igazából semmit az égegyet a világon nem ér el. Na de ti tudjátok....

Az utolsótól még csak annyit kérdeznék, hogy ezek a a MySize óvszerek hol kaphatóak? Csak szexboltban, vagy máshol is? Köszönöm! :)

2014. jún. 15. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen csak sex shop-ban vagy neten. A Bethlen Gábor utca sarkán a keletinél ott van és a Damjanich utca Nefelejcs utca sarkán lévőben mindig van. A körúti sex-shop-ok ban nincsen
2014. jún. 15. 14:18
 14/21 anonim válasza:
2014. jún. 16. 18:20
 15/21 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor ha arra járok benézek :) Köszönöm a tájékoztatást!

Utolsó! Köszönöm a linket! :)

2014. jún. 16. 19:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Aztán nem itt pityeregni, ha kiesel belőle! :D
2014. jún. 16. 21:58
 17/21 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy nem fogok. Nem értem miért nem lehet felfogni, ha valakinek az átlagnál nagyobb és nagyobb óvszer kell, mert a rendes szorítja. Ha azt mondtam volna, hogy a kutyámnak kell az óvszer, akinek akkora farka van, hogy nem megy rá az 53-as akkor megérteném a stílusod, de így képtelen vagyok felfogni, hogy miért jössz ide, ha nem tudsz érdemleges választ adni...!
2014. jún. 16. 22:15
 18/21 anonim válasza:

Elfogadnék egy olyat ami neked van! :D

nekem a mysize 47-es való :/ :D

2014. jún. 17. 13:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Elárulok neked egy (számodra) nagy titkot. A koton szorít. Az olyan. Ha nem szorít, akkor kezd kétesélyes lenni a dolog. És rámegy a fejedre is. Ami a jelek szerint funkcionálisan úgy áll, hogy ezzel kábé a helyére is kerül.
2014. jún. 17. 17:46
 20/21 A kérdező kommentje:
Ohhh istenem miért kell ennyire értetlennek lenni, és egy szón lovagolni. Tudod meglepő módon TUDOM, hogy egy óvszer szorít, mivel nem egy bevásárlószatyor.... De van különbség szorítás és szorítás között is... Az alap 53-as óvszer annyira szorít, hogy az nem normális. Fáj benne. Így már fel lehet fogni??? Szerinted ha senkinek nem lehetne 53-asnál nagyobb, mi az anyámkínjáért találták ki a nagyobb méreteket???
2014. jún. 18. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!