Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani az átlagnál nagyobb óvszereket?
Több óvszert is próbáltam már (Durex classic, extra safe, lifestlye skyn, stb.), de mindegyik eléggé szorított, a végén már szinte fájt is.
A kérdésem az lenne, hogy tudnátok mondani olyan óvszereket, amiknek a névleges szélessége nagyobb? (Magyarán például nem 52-53mm, hanem mondjuk 60, vagy xy) Ja és lehetőleg magyarországi boltban beszerezhető legyen, szóval ne netes rendelőseset írjatok!
A hülye/negatív válaszoktól kíméljetek. Aki meg azt hiszi, hogy kamu, azt előre is megkérem, hogy NE pazarolja a drága idejét állítása szerint "kamu kérdés" megválaszolásával! Ja és nem vagyok fekete, valamint a tescós szatyor/hurkabél/folpack és egyéb felettébb hadd ne mondjam ki milyen dolgok SZINTÚGY nem érdekelnek!
Köszönöm előre is! :) Ja és amúgy tapasztalatot is írhattok!
Ami Magyarországon megszerezhető és mindennél nagyobb ( tényleg!) az a mysize 64 illetve mysize 69. hosszra és széllességre is kiváló, amíg mysize 69 nem volt nem is tudtam óvszert használni, ez meg jó
sex shop-ok ban lehet kapni, de hamar elfogy pl a keletinél el kell rakatni a 10 darabosat (nem vicc), de a 3 db-os az mindig van mindenütt
Az utolsó válaszolónak (meg az utolsó előttinek is) nagyon köszönöm az érdemleges/normális válaszát! Sokat segítettetek! És akkor így utólag is üzenném annak az embernek, aki azt mondta, hogy: "Aztán próbálj rájönni egyedül, miért csak a marháskodás megy egy ilyen kérdés alatt, amatőrkém!" Szóval csak annyi, hogy elég nagyot tévedtél, mert 2 válaszoló is adott normális választ, és nem marháskodtak. Szóval szerintem a hiba benned lesz, meg abban aki ír egy tök felesleges kommentet (lásd: első válaszoló) amivel igazából semmit az égegyet a világon nem ér el. Na de ti tudjátok....
Az utolsótól még csak annyit kérdeznék, hogy ezek a a MySize óvszerek hol kaphatóak? Csak szexboltban, vagy máshol is? Köszönöm! :)
Rendben, akkor ha arra járok benézek :) Köszönöm a tájékoztatást!
Utolsó! Köszönöm a linket! :)
Elfogadnék egy olyat ami neked van! :D
nekem a mysize 47-es való :/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!