Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem maradt a gumi. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam a barátommal, gumival védekeztünk. Mielőtt elment, kivette. De észrevettük, hogy a gumi bennem maradt (nagyon mélyen) , és volt benne nemkevés előváladék.
A gumi kb 5 percig volt bennem.
Azóta enyhe alhasi fájdalmaim vannak. Lehetek terhes?
lehetsz de ez ,hogy fáj ez még csak bemesélés, vagy biztos nem azért fáj mert terhes vagy
2010. jan. 2. 14:13
2/19 anonim válasza:
Egy nap alatt nem jelentkezhet alhasi fájdalom..és ha a gumiból nem folyt ki semmi, úgy húztátok ki, nem lehetsz terhes. Pláne ha csak előváladék volt benne..akkor is kevesebb az esély rá. Csinálj tesztet ha izgulsz,de szerintem nem lesz baj. Máskor meg jobban vigyázzatok, mert ha sperma ürül bele és az marad bent, könnyen kifolyhat és akkor már gáz lehet..
2010. jan. 2. 14:14
3/19 A kérdező kommentje:
A hasam valószínűleg azért fáj, mert eléggé intenzív volt a szex. (csak ezt elfelejtettem odaírni)
2010. jan. 2. 14:16
4/19 anonim válasza:
ha kifolyt belőle, akkor lehetsz terhes. persze, ha beléd került vagy sperma, vagy előváladék. hehe, mondom, h nem biztonságos a gumi :)) de aa, nem kell nekem hinni. mellé használjatok pharmatexet.
2010. jan. 2. 14:28
5/19 anonim válasza:
Szia! Amennyiben az a vége, amerről a párod felhúzta rajtad kívül volt, akkor nem, feltéve persze, ha nem volt lyukas az óvszer, akkor viszont teljesen mindegy, hogy benned maradt-e vagy sem. Kihúzta mielőtt elment, így azért sokkalta kevesebb az esélye a teherbeesésnek. Még ha teljes egészében benned is maradt az óvszer, akkor sem tud teljesen kifolyni és az előváladékban nagyon kevés spermium van (ha egyáltalán van, mert ez sem törvényszerű). Nameg egyáltalán életképes-e, amit ott van. Az alhasi fájdalom az valóban csak a szex miatt lehetséges. Egy szónak is száz a vége, úgy gondolom nem leszel terhes :)
Az alhasi
2010. jan. 2. 14:44
6/19 anonim válasza:
előzőnek : mi az, h kevés spermium?? akkor felvilágositalak, h EGYETLEN EGY spermium is elég a teherbeeséshez.
2010. jan. 2. 14:47
7/19 A kérdező kommentje:
igen, kevés van benne, de annak az egyetlen spermiumnak szinte 0%az esélye h feljusson, mivel a hüvelyváladéktól elpusztul.
2010. jan. 2. 16:14
8/19 anonim válasza:
Köszönöm, de nekem nincs szükségem felvilágosításra, én reális vagyok nem parás... A kérdező sokkal jobban érti, mint ahogy elmondtad. Egyébként a fene se mondta, hogy mennyitől lehet teherbe esni, simán számolni kell egy kicsit, tulajdonképpen mennyi spermium is van az ejaculatumban? Na szóval ha valakibe egyetlen spermium bejut és terhes lesz, az kb olyan, mintha egymás után 59-szer teli találata lenne az ötös lottón.
2010. jan. 2. 17:38
9/19 anonim válasza:
szivem, akkor olvasd el ezt. a te kedvedért megkérdeztem egy orvost is. kicsit tekerj lejjebb. az előváladéktól is lehetsz terhes. és nem csak 1 spermium van benne, hanem 1 elég a megtermékenyitéshez.
2010. jan. 2. 19:53
10/19 anonim válasza:
EGYETLEN EGY termékenyitheti csak meg a petesejtet.. ehh, ennyit nem tudsz :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!