Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye?
Mennyi az esélye, hogy teherbe estem, ha
-fogamzásgátlót szedek
-a vérzés utolsó napján feküdtünk le
-eleinte fordítva raktam rá a gumit, majd visszafordítottam, de kézzel letöröltem?
1 hét telt el azóta, eddig semmi tünet, remélem így is marad.
1 hét után akkor se lenne tüneted, ha az lennél.
A legkorábbi tünetekhez is (amelyek nem mindenkinél jelentkeznek) 2-3 hét kell.
Egyébként teljesen mindegy, hogy mikor csináljátok, mert fogamzásgátló mellett minden nap ugyanannyira "esélyes" (=gyakorlatilag semennyire).
Csak ha kihagysz, kihánysz egy szemet, vagy antibiotikumot, bizonyos gyógyteát szedsz, iszol, akkor borul a rendszer.
A te esetedben az esély: 0.
csak kiírtam egy kérdést, ezt nem hívnám paranoiának. :D és azért "mérgezem" magam, mert ezt írták fel nekem, és mivel tényleg az egyik legbiztosabb módszer, nem is kívánok mást alkalmazni. és a gumi mellett nem lehet élvezni? szerintem meg igen, a legvékonyabbat használjuk, és nem a paranoia miatt, hogy most már 2x tutibb, hogy nem esek teherbe, csak vannak fertőzések, betegségek, stb, és tudod, ez arra is jó...
és pontosan azért tettem fel a kérdést, mert ahogy írod, 0% esély mellett is van, aki teherbe esik, szóval nem tudom miért nem jogos a kérdésem. :)
köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!