Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zoely fogamzásgátlót kezdtem szedni (8 napja szedem), de még mindig tart a menzeszem, miért lehet ez?
Azonban erről valóban ezer cikk szól az interneten, illetve valóban benne van a betegtájékoztatóban. Nekem sem szokott viccből a menzeszem 2 hónapig tartani, de a pecsételő barna vérzés nem menzesz, hanem kvázi "a szervezet jelzése" arra, hogy valami történik.
Bocsi, én sosem tudnék úgy belekezdeni ilyen horderejű gyógyszer szedésébe, hogy ne olvassak utána mindennek, ezért igen meglepő a csodálkozásod, de azért remélem választ adtam rá. Nekem 1 hónap volt a pecsételő vérzés időszaka.
nekem 2,5 év szedés után volt 7-10 napos pecsételővérzés az aktív bogyók alatt. Mindenféle kivizsgáláson voltam. Eredmény: a szervezetemnek kevés a hormontartalma, és a bogyó nem hatott ez idő alatt.
Nekem sok mellékhatásom is volt tőle, de biztos van olyan,akinek bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!