Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dienille fogamzásgátló mellékhatásai?
Ne írj hülyeségeket első..
Nekem az égvilágon semmi mellékhatása nem volt. Régebben nagyon szenvedtem a menstruációmmal, az elején napi 3 cataflamot szedtem, aztán a gyógyszer ezen enyhített valamit. Most már ha esetleg görcsölök is, akkor is csak első nap és 1 cataflamnál több nem kell.
Mellfeszülés nem volt, a menstruáció előtt és alatt teltebbek a melleim, de ez a gyógyszer előtt szintén megvolt.
Tehát konkrétan a diennille-nek nem volt semmi mellékhatása.
Azért írsz hülyeséget mert azt írod "mellfeszülésed tuti lesz". Ráadásul nem is arról a gyógyszerről írsz, amiről a kérdés szólt.
Nem, egyáltalán nem biztos, hogy lesz. Én csak leírtam a saját példámat, hogy nekem semmi nem volt a dienille-vel. Természetesen mindenkinek másként reagál a szervezete.
Tehát ne írj hülyeséget, mert egyáltalán nem biztos, hogy jelentkezni fog nála bármi mellékhatás.
Az meg, hogy majdnem belehaltál.. ne ijesztgesd már szerencsétlent.
De, ijesztgetés. Természetesen mindennek megvan a maga kockázata, mint ahogy annak is, hogy kilépsz az utcára és elcsap egy autó, ettől még nem kell elmondani ezt.
Igen, mindenkinek a szervezete másképp reagál, van akinek semmi tünete nem lesz (mint amit én is írtam TAPASZTALATBÓL), van aki meg az összes létezőt produkálja (és nem törvényszerű, ahogy azt első írta) és igen, van aki bele is halhat. Ezutóbbi egyébként leginkább azért van, mert az illető nem is szedhetne...
Jobb esetben orvos írja fel az vizsgálati eredmények alapján elkerülve az ilyen eseteket.
És visszatértünk oda, hogy de mi van, ha ő az az egy...ez továbbra is csak ijesztgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!