Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köze lehet a fogamzásgátlómnak (Symicia) ahhoz, hogy nincs kedvem a párommal szexelni?
Igen.
A fogamzásgátló csökkentheti a libidót.
A lehetőségek:
1. Abbahagyod a gyógyszert.
2. Gyógyszert váltasz.
3. Pasit váltasz.
Az egyik mindenképp megoldja a problémát.
Ugyanezt a márkájú tablettát szedem. Nekem az első hónapokban okozta ugyanezt a problémát.
Egy ideig több, mint valószínű, hogy tényleg a tabletta volt a hibás. De utólag már tudom, majd egy hónapig már az agyamban dőlt el, hogy nem kívánom a szexet. Kétségbe ejtett, hogy az addig csodálatos szexuális életünk miattam menjen tönkre, hogy az addig kimondottan nagy szexuális étvágyam ennyire alábbhagyott. Annyira magamba fordultam miatta, hogy végül már ez okozta az "étvágytalanságomat". Nagy nehezen egyszer csak befejeztem az agyalást és visszaállt a régi állapot. Sokat segített a párom türelmessége. Azóta is jó minden, még mindig szedem a tablettát!
Szóval azt tudom tanácsolni, hogy próbálj megnyugodni, ne erőltesd magadra a szexet, hagyj időt magadnak, majd ha egyértelműen kiderül, hogy a gyógyszer okozza, akkor megteheted a szükséges lépéseket ez ügyben.
én is ezt szedtem elsőként, ilyen jellegű bajom nem volt tőle, de valószínűleg az lehet a baj nálad :)
Milligestre váltottam, és ott agyaltam ezen, h nem akarok majd szexelni, és az első 1-2 hétben szinte szenvedtem, nem volt kedvem hozzá..
Sztem is jobb, ha megnyugszol, nem gondolsz rá. Azért nincs kedved a szexhez, mert nagyon agyalsz rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!