Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Köze lehet a fogamzásgátlómnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köze lehet a fogamzásgátlómnak (Symicia) ahhoz, hogy nincs kedvem a párommal szexelni?

Figyelt kérdés
Symiciát szedek fél éve. Sokáig nem volt vele semmi baj, de az utóbbi 3 hónapban van. A kedvem a szexhez 0.Pedig tudom agyilag hogyha csináljuk akkor jó, de mégse visz rá semmi. A kapcsolatunk elején nem volt ilyen probléma! Pedig száz voltam, mégis sokkal jobban kívántam mint most,amikor már tapasztaltabb vagyok.Egyszerűen nincsen kedvem,úgy érzem, elég ha összebújunk. Mindemellett száraz is vagyok. Köze lehet hozzá?

2014. máj. 19. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen.

A fogamzásgátló csökkentheti a libidót.

2014. máj. 19. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:

A lehetőségek:

1. Abbahagyod a gyógyszert.

2. Gyógyszert váltasz.

3. Pasit váltasz.

Az egyik mindenképp megoldja a problémát.

2014. máj. 19. 22:59
 3/5 anonim válasza:

Ugyanezt a márkájú tablettát szedem. Nekem az első hónapokban okozta ugyanezt a problémát.

Egy ideig több, mint valószínű, hogy tényleg a tabletta volt a hibás. De utólag már tudom, majd egy hónapig már az agyamban dőlt el, hogy nem kívánom a szexet. Kétségbe ejtett, hogy az addig csodálatos szexuális életünk miattam menjen tönkre, hogy az addig kimondottan nagy szexuális étvágyam ennyire alábbhagyott. Annyira magamba fordultam miatta, hogy végül már ez okozta az "étvágytalanságomat". Nagy nehezen egyszer csak befejeztem az agyalást és visszaállt a régi állapot. Sokat segített a párom türelmessége. Azóta is jó minden, még mindig szedem a tablettát!

Szóval azt tudom tanácsolni, hogy próbálj megnyugodni, ne erőltesd magadra a szexet, hagyj időt magadnak, majd ha egyértelműen kiderül, hogy a gyógyszer okozza, akkor megteheted a szükséges lépéseket ez ügyben.

2014. máj. 21. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:

én is ezt szedtem elsőként, ilyen jellegű bajom nem volt tőle, de valószínűleg az lehet a baj nálad :)

Milligestre váltottam, és ott agyaltam ezen, h nem akarok majd szexelni, és az első 1-2 hétben szinte szenvedtem, nem volt kedvem hozzá..

Sztem is jobb, ha megnyugszol, nem gondolsz rá. Azért nincs kedved a szexhez, mert nagyon agyalsz rajta. :)

2014. máj. 21. 21:20
 5/5 anonim válasza:
100%
A fentiekkel tök ellentétes a tapasztalatom. Igenis okozhatja kizárólag a gyógyszer a tüneteid. Én is keresztül mentem ezen, a barátom nagyon türelmes volt, hosszú éveken át kitartott mellettem, pedig hagyományos, behatolásos szexben ritkán volt része. Mikor elhatároztuk, hogy gyereket akarunk, leálltam a gyógyszerrel. Elkezdtem fogyni, ami éveken át nem ment, pedig addig enyhán túlsúlyos voltam. Visszajött a 18 éves koromban tapasztalt szexéhségem, és újra be tudtam nedvesedni a párom egyetlen érintésére is. Azóta eltelt újabb öt év, két gyerekünk van, pihenni időnk nulla, mégis minden nap szexelünk, amikor csak lehet. A fogamzásgátló tablettát a pokolba kívánom, tíz év pocsék szexet, és részemről önértékelési zavarokat köszönhetünk neki, ráadásul a legaktívabb éveinkből.
2014. máj. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!