Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye így kevés esély van a terhességre?
Alkalmilag együtt voltam egy fiúval. Kétszer történt meg. Mindkétszer gumival védekeztünk, és mielőtt elment volna, ki is vette a farkát. De legelső alkalommal elszakadt a gumi, és inkább lehúzta, amíg befejeztük. Ez volt olyan 2-3 perc. Én erről amúgy nem tudtam, mert pont háttal voltam akkor. De ez alkalommal is kivette mielőtt elment volna, így azt hittem, nem lehet baj.
Csak most kezdtem aggódni, mert már 3 napja meg kellett volna jönnie. Tudom, hogy kis esélye van így a terhességnek, de ugye vannak ezek a dolgok az előváladékkal kapcsolatban, hogy azzal is teherbe eshetsz. Szerintetek így, a tényeket ismerve mennyi esélye van a terhességnek?
Hát azért van.
Főleg azért, mert már benne voltatok a dologban, mikor levette, akkor meg azért csak több az előváladék.
Csinálj tesztet.
"Felelősségteljes" egy fickó! "Érdemes" volt vele kezdeni!
Ha eltelt két hét, akkor már kimutatja.
Hát ha menzesz elmúlta után volt ez, akkor bizony elég nagy a valószinűsége.
Ha ilyen csapongó vagy, miértnem szeded a fogamzásgátlót is?
Remélem nincs baba
nőgyógyász, vagy teszt.
nekem 10 nap után kimutatta határozottan, de kimaradt vérzés után 4-5 nappal már émelyegtem.
szóval elég hamar megbizhato eredményt mutat a teszt (x-epil teszt volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!