Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többek között mire szedik a fogamzásgátló tablettákat?
ugyanúgy menstruál az aki fogamzásgátlót szed, csak nem menstruációs vérnek, hanem megvonásos vérzésnek hívják. de azis ugyanúgy vér, és ugyanúgy minden hónapban jelentkezik.
foggátlót szedhetnek teherbeesés megakadályozására, menstruáció beállítására (akinek nagyon rendszertelen), pattanásokra, túlzott szőrösségre, fájdalmas menstrucáióra.
hát a kommenteddel kapcsban: nekem volt olyan, hogy a vérzés csak 2-3 napig tartott, és akk pont nem találkoztam a barátommal véletlenül, vagy nem kerültünk olyan helyzetbe. a barátomnak tehát kb fél évig fogalma sem volt, hogy mikor menstruálok, és nemtom, valahogy így tartottam jónak, tiszta hülyeség, gondolom attól féltem, h akk nem nyúlna hozzám, ha meglenne, vagy másképp bánna velem.
de aztán elkezdtem szedni a tablettát, ami ahogy az előzők írták szépen napra pontosan beállította a vérzésemet. így aztán nem nagyon lehetett tovább elhallgatni :D mivel monjuk minden 4. szerdán 11.30kor megjött.
ha nem nagyon vágod ezeket a dolgokat, hidd el, a barátnőd is szívesen felvilágosít. nyugodtan kérdezz rá, amit nem értesz, lehet h neki is lesznek kérdési a "fiús dolgokkal" kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!